"Μη χρεώνετε άλλες γυναίκες στον Γεωργούλη"!

13.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή την εποχή Γεωργούλη θέλεις και Γεωργούλη δεν βρίσκεις. Ο Αλέξης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά - τηλεόραση, θέατρο, συγγραφή...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή την εποχή Γεωργούλη θέλεις και Γεωργούλη δεν βρίσκεις. Ο Αλέξης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά - τηλεόραση, θέατρο, συγγραφή σεναρίου - που δεν έχει χρόνο ούτε σχέση να κάνει. Ευτυχώς, ξεκλέβει λίγο χρόνο για ένα sex στα γρήγορα και μετά πέφτει πάλι με τα μούτρα στη δουλειά. Τώρα, όλα αυτά δεν στα γράφω για να σου δείξω τι σόι δουλευταράς είναι ο Γεωργούλης. Αλλά για να σου πω πως όλα αυτά που γράφονται στα περιοδικά για υποτιθέμενες σχέσεις του, είναι ολίγον...φούμαρα.

Όχι, τίποτε άλλο, αλλά λίγο έλειψε να του κολλήσει και το όνομα «Γεωργούλης, ο φονιάς των εστεμμένων». Βλέπεις, τους τελευταίους μήνες διαβάζαμε συνέχεια στα περιοδικά πως ο Αλέξης βγαίνει με την τάδε μοντέλα, με την δείνα μοντέλα, σε σημείο να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε, μήπως έχει ανοίξει business με...πρακτορείο μοντέλων! Ειδικά τον τελευταίο καιρό, οι φήμες τον ήθελαν να διατηρεί δεσμό με πρώην εστεμμένη και μάλιστα στην κατηγορία «Miss Young». Που σημαίνει...το χτύπησε το πιπίνι ο Γεωργούλης!

Κι εκεί που ακούγαμε και διαβάζαμε για το νέο δεσμό του Γεωργούλη και τον έρωτα που βιώνει με το νεαρό μοντέλο, βγαίνει ο ίδιος και δηλώνει «Δεν άκουσα, πως είπατε, ορίστε, συγνώμη κυρία μου ποια είστε»; Κι όχι μόνο εσείς, αλλά κι όλες οι υπόλοιπες, τις οποίες μου χρεώνουν κατά καιρούς ως δεσμό. Έχει αγανακτήσει ο άνθρωπος με όλα αυτά και αποφάσισε να βάλει ο ίδιος τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι, δήλωσε πως αυτή την περίοδο δεν έχει δεσμό, δεν γνωρίζει κανένα μοντέλο, ούτε Μις Γιανγκ, ενώ με τη Σόνια Μηλιώνη (γράφουν μαζί το σενάριο της σειράς Κινούμενη Άμμος και κάποια στιγμή οργίαζαν οι φήμες πως είναι ζευγάρι) είναι απλά φίλοι. Εντάξει, τώρα μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]