Παντρεύεται ο Τζέημς Μποντ

13.06.2001
Ελενάρα μου, καλησπέρα. Καλέ τι κακό είναι αυτό με τους γάμους; Δεν προλαβαίνω να γράφω τη μια αναγγελία μετά την άλλη. Παιδί μου βάλθηκαν όλοι οι celebrities, Έλληνες και ξένοι, να αποκατασταθούν. Να σήμερα, ας πούμε, βγήκε ο "πράκτορας" Πιρς Μπρόσναν, αναγγέλοντας επίσημα το γάμο του με την Κέλι Σμιθ.
Ελενάρα μου,


Καλησπέρα. Καλέ τι κακό είναι αυτό με τους γάμους; Δεν προλαβαίνω να γράφω τη μια αναγγελία μετά την άλλη. Παιδί μου βάλθηκαν όλοι οι celebrities, Έλληνες και ξένοι, να αποκατασταθούν. "Κακό του κεφαλιού τους" λέω εγώ, αλλά ποιος με ακούει εμένα; Μετά, λοιπόν από τη Τζένιφερ Λοπέζ ήρθε να αναγγείλει επίσημα το γάμο του και ο Πιρς Μπρόσναν.

Στις 4 Αυγούστου ορίστηκε να γίνει το μυστήριο, εκτός απρόοπτου φυσικά. Και δεν το λέω αυτό από κακία, αλλά από εμπειρία καθώς ο διάσημος ηθοποιός έχει αναβάλει το γάμο του με την Κέλι Σμιθ, ίσα με τρεις φορές, λόγω διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάζονταν. Το σοβαρότερο θα θυμάσαι ήταν το ατύχημα του γιου του - από προηγούμενο γάμο - πέρυσι το καλοκαίρι.

Τέλος πάντων, τα παιδιά Ελενάρα μου ως φαίνεται οι ατυχίες δεν τα λύγισαν, διότι η δίψα τους για γάμο ήταν μεγαλύτερη. Σκέψου να παντρευτούν και μετά από δύο μήνες να χωρίσουν ( ναι, αυτό είναι κακία). Μάλιστα, έχουν κάνει και τις απαραίτητες προετοιμασίες, ενώ έκλεισαν μια ρωμαιοκαθολική εκκλησία στη Δυτική Ιρλανδία που όπως λένε μόνο στα παραμύθια συναντάς. Τώρα στης Σταχτοπούτας το βρίσκεις, στης Χιονάτης, στης Ραπουζελ, δεν το γνωρίζω. Σημασία έχει ότι η αγαπημένη του έχει ξετρελαθεί με το μέρος, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρει άλλο καλύτερο.

Η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Ασφροντ Καστλ", που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα 50 του κόσμου. Για τέτοια μεγαλεία μιλάμε. Η λίστα των καλεσμένων ακόμη φτιάχνεται, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικότητες του Χόλιγουντ. Ελπίζω δηλαδή. Το καλύτερο, όμως στο άφησα για το τέλος. Το ζευγάρι υπέγραψε μια συμφωνία με πολλά μηδενικά - ακούγονται για έξι - με το περιοδικό "Hello", προκειμένου να πουλήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα από την τελετή. Τώρα αν θα προσφέρουν τις εισπράξεις για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό, δεν το γνωρίζω, διότι δεν έχουν πει ακόμη τίποτε. Αλλά να σου πω, επειδή έχουν ένα μωρό να μεγαλώσουν και ως γνωστόν τα μπεϊμπιλίνο, οι φρουτόκρεμες και το γάλα κοστίζουν δεν αποκλείεται να τα βάλουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό για ώρα...ανάγκης.