Έγκυος και μόνη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

15.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τα μούτρα στη μητρότητα φαίνεται πως έχει πέσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία πέντε μήνες μετά τη γέννηση του γιου της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τα μούτρα στη μητρότητα φαίνεται πως έχει πέσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία πέντε μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, Πρέστον είναι και πάλι έγκυος! Τα πάχη και η φουσκωμένη κοιλίτσα μας είχαν πονηρέψει εδώ και καιρό πως η «πριγκίπισσα της Ποπ» εγκυμονεί και πάλι, όμως η ίδια μόλις την Τρίτη επιβεβαίωσε την είδηση. Ωστόσο, το καλό το κουτσομπολιό δεν είναι το δεύτερο παιδί, αλλά η σοβαρή κρίση που περνάει ο γάμος της.

Πιο κοντά από ποτέ είναι στο διαζύγιο η Σπίαρς με τον Κέβιν Φεντερλέιν κι αυτό διότι ο σύζυγός της δε λέει να κόψει τα «νυχτοπερπατήματα» και την dolce vita με τους φίλους του. Στην πρώτη κρίση που πέρασε ο γάμος τους (είχε φύγει από το σπίτι ο Κέβιν) η Μπρίτνεϊ όχι μόνο τον συγχώρεσε και τον μάζεψε, αλλά έμεινε κι έγκυος. Τώρα, όμως, που βλέπει πως ο άνδρας της αδιαφορεί για το γεγονός ότι κουβαλάει στα σπλάχνα της το δεύτερο παιδί τους, πολύ δύσκολα θα τον συγχωρήσει.

Μάλιστα, πήρε τον μικρό Πρέστον και τη νταντά και πήγαν στο Μάουι στην Χαβάη για να ξεκουραστούν. Εκεί, η Μπρίτνεϊ δείχνει ήρεμη, απολαμβάνοντας τα μπάνια της. Σημαντική λεπτομέρεια: έχει βγάλει τη βέρα! Αποφασισμένη τη βλέπω τη μικρή.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]