Η Γιατζόγλου μιλάει για το νέο της έρωτα!

16.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από αστυνομικό τμήμα σε αστυνομικό τμήμα είναι τον τελευταίο καιρό η Κατερίνα Αργυριάδη - Γιατζόγλου - Μπέη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από αστυνομικό τμήμα σε αστυνομικό τμήμα είναι τον τελευταίο καιρό η Κατερίνα Αργυριάδη - Γιατζόγλου - Μπέη (λόγω της διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, Βαγγέλη Μπέη), ωστόσο μέσα σε όλο αυτό το πήγαινε - έλα «ξέκλεψε» λίγο χρόνο και φωτογραφήθηκε με το νέο της αγαπημένο. Το διεθνές μοντέλο, Παρασκευά με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ κι έξι μήνες. Και μια που έκλεισαν μισό χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να μιλήσουν για τον έρωτά τους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Down Town, μίλησαν για το δεσμό τους και για το πόσο της συμπαραστέκεται ο κατά πολύ νεότερος της αγαπημένος σε όλο αυτό που περνάει με τον πρώην σύζυγο της. «Ήρωας» ο Παρασκευάς και τα μάλα ερωτευμένος, αφού αντέχει ακόμη την όλη κατάσταση. Μιλάμε, η Γιατζόγλου πιο συχνά πηγαίνει στο τμήμα, απ’ ότι στην τουαλέτα, ενώ όπου πηγαίνουν μετά από λίγο σκάνε μύτη δύο αστυνομικοί για να τη συλλάβουν.

Η ίδια φαίνεται πως έχει συνηθίσει με την ιδέα και το διασκεδάζει. Άλλωστε, δεν έχει άλλη επιλογή. Ο Παρασκευάς, όμως, θέλει να φύγει από την Ελλάδα και να γυρίσει στη Νέα Υόρκη, όπου είχε το κεφάλι του ήσυχο. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως περνάει κρίση η σχέση τους. Το αντίθετο θα έλεγα. Είναι ερωτευμένοι, ενώ συνεργάζονται κι επαγγελματικά. Το μοντέλο γράφει ένα βιβλίο και η Γιατζόγλου τον βοηθάει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]