Ο Μ. Ντάγκλας "καρφώνει" Πιτ - Τζολί!

16.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιον μου θύμισε ο Μάικλ Ντάγκλας όταν διάβασα για τη συνέντευξή του στο περιοδικό, CQ; Τον Τέρενς Κουικ!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιον μου θύμισε ο Μάικλ Ντάγκλας όταν διάβασα για τη συνέντευξή του στο περιοδικό, GQ; Τον Τέρενς Κουικ! Πως βγαίνει ο Τέρενς κάθε πρωί στην εκπομπή του και σχολιάζει τους πάντες (επώνυμους) που βρίσκονται στην επικαιρότητα; Έτσι και ο Μάικλ είπε να σχολιάσει τους διάσημους συναδέλφους του. Και τέτοιοι σχολιασμοί δεν είναι μες στη γλύκα και το μέλι. Με το «βαμβάκι» τους «έσφαξε» και κυρίως τον Μπραντ Πιτ.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Μπραντ Πιτ άφησε την πανέμορφη σύζυγό του (Τζένιφερ Άνιστον) για να μεγαλώσει τα ορφανά της Αντζελίνας Τζολί. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η σχέση τους». Ενστάσεις. Όμορφη η Τζένιφερ, δε λέω, αλλά και η Αντζελίνα μόνο του πεταματού δεν είναι. Τα παιδιά της Αντζελίνας δεν είναι ορφανά, αλλά υιοθετημένα. Όσο για το πόσο θα κρατήσει η σχέση τους, ε, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σχοινί. Ο ίδιος έχει ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του. Πω πω, Τέρενς έγινα κι εγώ με τους σχολιασμούς των σχολιασμών!

Και μια και ο λόγος σε γάμους και διαζύγια, ο Ντάγκλας αναφέρθηκε στους γάμους - εξπέρ στο Χόλιγουντ και κυρίως σε αυτόν της Ρενέ Ζελβέγκερ. «Δεν ξέρω πως είναι να παντρεύεσαι για τέσσερις μήνες». Άμα το χεις περιέργεια Μάικλ μου, κάνε έναν να δεις. Όπως ακόμη, δεν μπορεί να εξηγήσει τον γάμο της Τζούλια Ρόμπερτς με τον Λάιλ Λόβιτ. Κι ας έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε και τον έχει ξεχάσει ακόμη και η ίδια η Τζούλια. «Για να τον παντρεύτηκε θα πρέπει να ανακάλυψε σπουδαία πράγματα μέσα σε ένα βράδυ». Κύριε, κύριε, ξέρω τι ανακάλυψε, αλλά είναι σόκιν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]