Ο νέος έρωτας της Κίντμαν

06.09.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, με το γράμμα μου αυτό βάζω τέρμα στην αγωνία σου για το αν θα καταφέρει ποτέ να αποκατασταθεί η Νικόλ Κίντμαν. Λοιπόν, εφεξής μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, η διάσημη ηθοποιός βρήκε άντρα. Κι όπως φαίνεται η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από ένα αθώο φλερτ ενηλίκων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το γράμμα μου αυτό βάζω τέρμα στην αγωνία σου για το αν θα καταφέρει ποτέ να αποκατασταθεί η Νικόλ Κίντμαν. Λοιπόν, εφεξής μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, η διάσημη ηθοποιός βρήκε άντρα. Κι όπως φαίνεται η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από ένα αθώο φλερτ ενηλίκων. Ο τυχερός, που κλήθηκε να παίξει το ρόλο: "Τομ, βρήκα τον άνδρα των ονείρων μου, γι αυτό άει πνίξου εσύ και η καλή σου" είναι Ιταλός και παραγωγός κινηματογράφου στο επάγγελμα.
Το όνομά του είναι Μόσκα, Φαμπρίτσιο Μόσκα και ήταν ο παραγωγός της περσινής υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας "The hundred steps". Γιατί το αναφέρω αυτό; Απλά, θέλω να σου δείξω πως η Νικόλ δε μπορούσε την παρούσα στιγμή να ερωτευτεί κάποιον τυχάρπαστο, αφού το αντίπαλο δέος ακούει στο όνομα Πενέλοπε Κρουζ. Άσε, που ο Φαμπρίτσιο είναι τω όντι...κόμματος, μελαχρινός, ψηλός, με στιβαρά μπράτσα.

Η σχέση τους δε μετρά πολύ καιρό, όμως τα παιδιά νιώθουν σφόδρα ερωτευμένα και πιστεύουν πως ταιριάζουν σε όλα. Για του λόγου το αληθές, στη Βενετία όπου βρέθηκαν για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ήταν συνέχεια μαζί και πιασμένοι χεράκι - χεράκι προσήλθαν στην προβολή της ταινίας "The others", που πρωταγωνιστεί η Κιντμαν. Τα φλας άστραψαν πάνω τους, όμως αυτοί διόλου ενοχλήθηκαν. Τουναντίον, έσκασαν το καθιερωμένο χαμόγελο, ενώ η Νικόλ με τη χαρά μικρού παιδιού σήκωνε τη μακριά τουαλέτα της για να δείξει τις ψηλοτάκουνες γόβες της.
Βλέπεις, 10 ολόκληρα χρόνια με τον Τομ Κρουζ η γυναίκα φορούσε μόνο φλατ παπούτσια κι αν ήταν δυνατό να πηγαίνει ξυπόλυτη θα βόλευε ιδιαίτερα τον πρώην σύζυγο. Και δεν το λέω εγώ, η ίδια η Κίντμαν είπε ότι προτιμά τους ψηλούς, διότι δίπλα τους μπορεί να φορά ψηλά παπούτσια.