Νέοι, ωραίοι και πλούσιοι

07.09.2001
Φίλτατε Σωτήρη, χωρίς να θέλω να σου δημιουργήσω τον παραμικρό προβληματισμό του τύπου: "Τι κάνω, που βαδίζω" σου παραθέτω τη λίστα με τους 40 πλουσιότερους αμερικανούς κάτω των 40 χρόνων. Έτσι, για να έχουμε να λέμε, ρε αδελφέ. Η τελευταία παρουσία στη συγκεκριμένη λίστα είναι η φετινή για τον Τομ Κρουζ.
Φίλτατε Σωτήρη,


Χωρίς να θέλω να σου δημιουργήσω τον παραμικρό προβληματισμό του τύπου: "Τι κάνω, που βαδίζω" σου παραθέτω τη λίστα με τους 40 πλουσιότερους αμερικανούς κάτω των 40 χρόνων. Έτσι, για να έχουμε να λέμε, ρε αδελφέ. Η τελευταία παρουσία στη συγκεκριμένη λίστα είναι η φετινή για τον Τομ Κρουζ, αφού του χρόνου πατάει αισίως τα δεύτερα...άντα του. Ο "επικίνδυνες αποστολές Ι και ΙΙ" βρίσκεται στην 19η θέση με περιουσία που ανέρχεται στα 251 εκατομμύρια δολάρια, ενώ είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας Cruise/Wagner Productions. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα 100 δις που πρόκειται να δώσει στη Νίκολ Κίντμαν για το διαζύγιο τους. Οπότε πάλι καλά που σαραντίζει, διότι δύσκολα θα ήταν στη λίστα και του χρόνου και πως θα το βάσταγε η καρδιά του.

Με...λεφτά αισθήματα, όμως είναι και ο Σον Κόμπς ή Πάφι Ντάντι. Ο ράπερ έχει στην τράπεζα ένα παραφουσκωμένο λογαριασμό με καταθέσεις 231 εκατ. δολάρια. Εκτός, από τραγουδιστής, φασαριόζας κι ερωτευμένος με τη Λοπέζ είναι και συνιδιοκτήτης της εταιρείας Bad Boy Entertainment, που ως φαίνεται - παρά την πρωτότυπη επωνυμία της - πηγαίνει καλά. Νέος, ωραίος, πλούσιος και κομμάτι τρελός είναι ο Τζιμ Κάρει. Ο γνωστός ηθοποιός είναι κι αυτός συνιδιοκτήτης εταιρείας παραγωγών, οπότε και του αποφέρει κέρδη. Απορώ, όμως βρε Σωτήρη μου, τι γίνεται με αυτές τις εταιρείες, δηλαδή λένε στους ηθοποιούς "Πάρε τρία μύρια δολάρια και μια εταιρεία παραγωγής κι έλα παίξε τον Καλικάτζαρο των Χριστουγέννων";

Ας είναι, η περιουσία του 36χρονου Κάρει ανέρχεται στα 171 εκατ. (36η θέση), ενώ αν σε ενδιαφέρει πρώτος στη λίστα είναι ο Μάικλ Ντελ, ιδιοκτήτης της Dell Computer Corporation, με 16,3 δις δολάρια. Φτωχαδάκι ο δύσμοιρος. Στη λίστα, πάντως δε βρίσκεται η Τζούλια Ρόμπερτς, αν και η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα του Χόλιγουντ, αφού η περιουσία της είναι μόλις 138 εκατ. δολάρια. Βλέπεις, ότι έχει καταφέρει, με κόπο, να μαζέψει είναι από τον ιδρώτα που χύνει στις ταινίες, όπου πρωταγωνιστεί.