Παντρεύεται η Σπίαρς

07.09.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα,σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς η μέρα που θα γίνει γυναίκα, όλο και πλησιάζει. Ο καλός της, Τζάστιν Τιμπερλέικ βαρέθηκε τα χάδια και τα φιλιά, που μόνο αυτά του επιτρέπει η Μπριτνεϊ κι είπε να τη ζητήσει σε γάμο μπας και δει...άσπρη μέρα.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς η μέρα που θα γίνει γυναίκα, όλο και πλησιάζει. Ο καλός της, Τζάστιν Τιμπερλέικ βαρέθηκε τα χάδια και τα φιλιά, που μόνο αυτά του επιτρέπει η Μπριτνεϊ κι είπε να τη ζητήσει σε γάμο μπας και δει...άσπρη μέρα. Η πρόταση έγινε σε στούντιο ηχογράφησης και ήταν καθόλα ρομαντική.
Εκεί, που ήσυχα και ωραία ηχογραφούσαν το ντουέτο τους, ο Τζάστιν άρχισε να τη γλυκοκοιτάζει. "Θα μπήκε στο πετσί του τραγουδιού" σκέφτηκε η Σπίαρς, συνεχίζοντας να ερμηνεύει το άσμα με όλο της το είναι. Ο εδώ και κάτι χρονάκια αγαπημένος της εξακολουθούσε να κάνει γλύκες, όμως αυτή τίποτε, χαμπάρι δεν έπαιρνε. Έτσι, επειδή είχε περάσει και η ώρα, γύρισε την κοίταξε στα μάτια και της είπε το πολυφορεμένο, πλην άκρως πετυχημένο ως προς το αποτέλεσμα: "Θα με παντρευτείς";

Δεν πίστευε στα αυτιά της. "Είναι αλήθεια; Θα ολοκληρωθώ ως γυναίκα" σκεφτόταν και δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της. "Ναι" του απάντησε κι έπεσε στην αγκαλιά του. Οι σκηνές που ακολούθησαν Τζίνα μου ήταν τω όντι συγκινητικές, ειδικά τη στιγμή που ο Τιμπερλέικ της φόρεσε ένα δαχτυλίδι - κειμήλιο της μαμάς του. Η αοιδός τρελάθηκε για τη χειρονομία του αυτή κι ας μην είναι το κόσμημα της μοδός και αγορασμένο από του Tiffany's.
Ο επικείμενος γάμος έχει κάνει άλλον άνθρωπο την Μπρίτνεϊ, η οποία το βράδυ της Πέμπτης στα βραβεία του MTV έκανε εμφάνιση που εξέπληξε τους πάντες. Αν και πρόκειται για ένα μικρό και αθώο κορίτσι, βγήκε στη σκηνή και ως άλλη Τζέιν του Ταρζάν - στο πιο καυτό - ανάμεσα σε τίγρεις, λιοντάρια, πύθωνες και σαρκοφάγα φυτά, είπε δυο, τρεις επιτυχίες της. Τα χειροκροτήματα που απέσπασε ήταν πολλά και θερμά, ενώ πλέον γεννάται το ερώτημα "Όταν παντρευτεί και χάσει την ¨παιδική αθωότητα¨ που με τόσο κόπο υπερασπίζει, ποιο ρόλο θα υποδυθεί; Την Εύα, μόλις έφαγε το μήλο";