Διαψεύδει το χωρισμό ο Τζελίλης

10.09.2001
Αγαπητέ Γιώργο, εδώ και δύο μέρες βρίσκομαι σε μια τρομερή σύγχυση με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κλείσω μάτι τα βράδια. Έχω βρικολακιάσει και υπεύθυνο είναι το ζεύγος Μιρέλα και Γιώργος Τζελίλη, καθώς δε μπορώ να καταλάβω, χώρισαν για όχι;
Αγαπητέ Γιώργο,


Εδώ και δύο μέρες βρίσκομαι σε μια τρομερή σύγχυση με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κλείσω μάτι τα βράδια. Έχω βρικολακιάσει και υπεύθυνο είναι το ζεύγος Μιρέλα και Γιώργος Τζελίλη, καθώς δε μπορώ να καταλάβω, χώρισαν για όχι; Θα θυμάσαι, άλλωστε, που την περασμένη εβδομάδα έσκασε η βόμβα ότι οι δύο αθλητές χωρίζουν τα τσανάκια τους, μετά από 4 χρόνια γάμου, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η σχέση τους.
Ε, μόλις προχθές ο άντρας του σπιτιού διέψευσε τον όποιο χωρισμό, υποστηρίζοντας πως οι δυο τους θα πάρουν διαζύγιο μόνο όταν ο μήνας Φεβρουάριος θα έχει 30 μέρες. Δηλαδή, ποτέ, ούτε μετά θάνατον. Και τότε όλα αυτά που ακούστηκαν τι ήταν, λόγια του αέρα, απλά για να' χουμε να λέμε; Όχι, φίλτατε, διότι όπως θα ξέρεις όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Μόνο που στην περίπτωση του ζευγαριού, ο καπνός είναι σαν αυτόν που βγαίνει από την κατσαρόλα με τη φασολάδα της νοικοκυράς που μόλις έγινε κάρκανο, δηλαδή κάηκε.

Ο Τζελίλης, παραδέχτηκε ότι το σπιτικό τους αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και πως έχουν διάφορες διαφωνίες, όμως αυτός δεν είναι λόγος για να χωρίσει κάποιος. Και δίκιο έχει, δηλαδή αν εσύ τσακώνεσαι κάθε μέρα με την καλή σου και πιστεύεις ότι μάλλον είστε δυο διαφορετικοί χαρακτήρες, τι κάνεις; Την χωρίζεις; Αυτό, σκέφτεται και ο αρσιβαρίστας, ο οποίος τόνισε ότι κάνουν προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους. Αν, κι αυτό τον καιρό υπάρχει μια αδράνεια, επειδή ο Γιώργος είναι στην Τύνιδα για τους Μεσογειακούς. Άμα, επιστρέψει με το καλό στην Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που θα κάνει, είναι να πάει να βρει τη Μιρέλα στο νέο σπίτι της στην Καλογρέζα.

Αλήθεια, σου είπα ότι η Μανιάνι -εφεξής-, άφησε το νοικοκυριό τους στο Νέο Ηράκλειο και τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να στήσει μόνη της το δικό της; Τώρα, αυτό δεν ξέρω πώς να το εκλάβω. Υποθέτω ότι έγκειται στο γενικότερο πλαίσιο των μικροπροβλημάτων που αντιμετωπίζει η σχέση τους. Άσε, το άλλο που ήρθε και με μπέρδεψε εντελώς. Μέχρι και να παραιτηθώ της υποθέσεως σκέφτηκα. Είπε, ο Τζελίλης πως σχεδιάζουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο - έχουν παντρευτεί με πολιτικό επειδή η Μιρέλα ήταν Καθολική - και να πάρει την "καλή" του με παπά και με κουμπάρο.
Τι, να πω άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Πάντως, η Μιρέλα, μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει το στόμα της καθόλου, ούτε για να βήξει, πόσο μάλλον να μιλήσει για το θέμα. Κι εδώ είναι που με ζώνουν τα φίδια, γιατί τηρεί "σιγή ιχθύος";