Γάμος εν όψει για τη Σαμίου

11.09.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, τις καλύτερες μέρες της ζωής της διανύει η Αντζυ Σαμίου. Η αοιδός την άνοιξη που θα μας έρθει θα ντυθεί νυφούλα και αλά μπρατσέτο με τον αγαπημένο της Ηλία Σακά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό που σου λέω είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, αφού ήδη έγινε η πρόταση γάμου και η υποψήφια νύφη είπε το πολυπόθητο "Ναι".
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Τις καλύτερες μέρες της ζωής της διανύει η Αντζυ Σαμίου. Η αοιδός την άνοιξη που θα μας έρθει θα ντυθεί νυφούλα και αλά μπρατσέτο με τον αγαπημένο της Ηλία Σακά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό που σου λέω είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, αφού ήδη έγινε η πρόταση γάμου και η υποψήφια νύφη είπε το πολυπόθητο "Ναι".
Το ζευγάρι ζει το θυελλώδη αυτό έρωτα εδώ και δύο χρόνια, οπότε ο Σακάς -γνωστός διαιτολόγος των Αθηνών - είπε πως είναι καιρός να αποκαταστήσει την καλή του, στα μάτια του γιου της, της οικογένειας της και του κόσμου. Έτσι, μιαν ωραία πρωία, ενώ κατευθύνονταν προς Κολωνάκι μεριά για τα ρούχα της εβδομάδας, αλλά και τον καφέ της ημέρας, ο Ηλίας έστριψε στη Βασιλίσσης Σοφίας, ανέβηκε στη Μεσογείων και μετά από κάμποσο ταξίδι έφθασαν στο αεροδρόμιο.

"Θα θέλει να μου πάρει κόσμημα από το μαγαζί της Άννας Μαρία Λογοθέτη και να πιούμε εκεί τον καφέ μας" σκέφτηκε η αοιδός, όμως έσφαλε οικτρά. Ο αγαπημένος της είχε κλείσει εισιτήρια για διήμερο στο Παρίσι, ενώ στα κρυφά είχε βάλει δυο τρία μπογαλάκια σε ένα σάκο. Στην Πόλη του Φωτός και του έρωτα, ο Σακάς σχεδίαζε να κάνει επίσημη πρόταση γάμου. Βλέπεις, όλο αυτό το διάστημα είχαν πέσει οι σχετικές συζητήσεις, αλλά ήταν λόγια, μόνο λόγια. Τώρα, της είχε αγοράσει ένα υπέροχο μονόπετρο και το κυριότερο είχε φροντίσει να φτιάξει ατμόσφαιρα.
Μεταξύ, κεριών, χαβιάρι και σαμπάνιας της είπε το κλασικό "Με παντρεύεσαι" για να εισπράξει το: "Ναι, άγγελλε μου". Ημερομηνία, δεν έχει οριστεί ακόμη. Απλά, στην ερώτηση "Πότε θα σου βάλω το στεφάνι" η Αντζυ απάντησε "Την άνοιξη", διευκρινίζοντας, όμως αυτού του έτους. Βλέπεις, Τζίνα μου η καλλιτέχνιδα έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και η αφιέρωσή της στο κοινό είναι πάνω από την προσωπική της ζωή.