Μας χτύπησε Σκορδο-mania

23.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, εδώ και δύο εβδομάδες η Ελλάδα υποφέρει από Σκόρδο-μανία. Παντού, σε περιοδικά, εφημερίδες, στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, σε ταξί, στο τρόλεϊ και το Μετρό βλέπεις τη Μαίρη του Big Brother. Γυμνή, με μαγιό, με παλτό, με τα μαλλιά της κότσο, όπως μπορεί να βάλει ο νους σου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ και δύο εβδομάδες η Ελλάδα υποφέρει από Σκόρδο-mania. Παντού, σε περιοδικά, εφημερίδες, στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, σε ταξί, στο τρόλεϊ και το Μετρό βλέπεις τη Μαίρη του Big Brother. Γυμνή, με μαγιό, με παλτό, με τα μαλλιά της κότσο, όπως μπορεί να βάλει ο νους σου. Θα μου πεις, προτιμότερο το κρούσμα "Μαίρη", απ' ότι ο βάκιλος του άνθρακα. Σωστό, ωστόσο το πολύ "το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς". Αφού, μάθαμε για την εμπειρία της στο σπίτι, για τη σχέση της με τον Πρόδρομο, για τον πλούσιο τέως αγαπημένο της από τη Γλυφάδα που τη μύησε στα μυστικά του σκι και του καζίνο και τον εφηβικό της έρωτα με το Νίκο Κακλαμανάκη, που την άφησε για τα ... μάτια μιας ιστιοσανίδας, βγαίνουν οι πρώην της και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της Μαιρούλας.

Ο Χρήστος Παλιούρας - ή κάτι τέτοιο - βγήκε σε εβδομαδιαίο περιοδικό που ειδικεύεται σε πικάντικες αποκαλύψεις κι αφού δήλωσε "πρώην Μαίρης" είπε ότι η ξανθιά νέα είναι μια άπληστη γυναίκα που θέλει να του φάει τα ολίγα λεφτά που έχει στην άκρη. Ο εν λόγω κύριος υποστηρίζει ότι πριν κάποια χρόνια, όταν η Μαίρη διένυε το 16 έτος της ηλικίας της, ήταν το αγόρι της και πως η σχέση τους ήταν αρκετά σοβαρή, αφού είχε γνωρίσει την τρομερή μαμά και τη σούπερ γιαγιά. Ένα βράδυ, λέει, με φεγγαρούνα φοβερή, πήρε τη μικρά κι έναν ξάδερφο του και τους πήγε τσάρκα στον Περαία. Ο νεαρός τύγχανε απαίσιος οδηγός και το ατύχημα ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Κι εδώ είναι που διίστανται οι απόψεις. Ο μεν Χρήστος υποστηρίζει ότι η Μαίρη - που εισήχθη στο νοσοκομείο - του ζήτησε χρήματα για να κάνει πλαστική στο τραυματισμένο της πρόσωπο, κάτι όμως που δε συνέβη. Η δε Μαίρη ότι χρειάστηκαν πολλές επεμβάσεις και πρέπει να γίνουν κι άλλες, γι αυτό και κατέθεσε εναντίον του αγωγή. Ο πρώην, υποστηρίζει ότι μετά το ατύχημα, μάνα και κόρη τον έκαναν πέρα, ενώ η Μαιρούλα ότι αυτός την επισκέφτηκε μία μόνο φορά στο νοσοκομείο, πηγαίνοντας της μπισκότα με γέμιση σοκολάτα. Η υπόθεση, Σωτήρη μου έχει πολύ δρόμο και σήμερα μάλιστα η Μαίρη θα πάει στην Τατιάνα (Στεφανίδου) και θα δημοσιεύσει τα έγγραφα που αποδεικνύουν τα όσα λέει. Αναμένω, λοιπόν και θα σε ενημερώσω. Άσχετο: τιμημένα τα 16 της νεαράς. Ο Κακλαμανάκης, ο Χρηστάκης...