Σύρραξη στο Big Brother

23.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη,σαν έφυγε η Ρέα από το σπίτι του Big Brother άφησε πίσω της ένα "κουτί" που όταν το άνοιξαν κατά λάθος τα παιδιά, αυτό λειτούργησε σαν "Το κουτί της Πανδώρας", απελευθερώνοντας από μέσα τα δάκρυα που περιείχε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν έφυγε η Ρέα από το σπίτι του Big Brother άφησε πίσω της ένα "κουτί" που όταν το άνοιξαν κατά λάθος τα παιδιά, αυτό λειτούργησε σαν "Το κουτί της Πανδώρας", απελευθερώνοντας από μέσα τα δάκρυα που περιείχε. Δεν μπορώ να αποδώσω αλλού το γεγονός ότι οι εννέα εναπομείναντες συνεχίζουν να κλαίνε με μαύρο δάκρυ στη θύμηση και μόνο της Κων/σας. Ο "Τσάκας" φαίνεται να ξεπερνάει την αποχώρηση με τη βοήθεια του "κουμπάρου" του, Πρόδρομου. Ωστόσο, ολόκληρη η Ελλάδα βασανίζεται στο ερώτημα: Γιατί ο Γιώργος έμπηξε τα κλάματα; Δυστυχώς, θα μείνουμε με την απορία, μέχρις ότου βγει ο καράφλας από το σπίτι. Αν πάει τρέχοντας να βρει τη Ρέα και σαν τη διαφήμιση του Cutty Sark της πει "Follow your heart" και την πάρει μακριά από τον Δημήτρη, σημαίνει ότι το ξέσπασμα ήταν επειδή άκουσε την πρόταση γάμου.

Οι υπόλοιποι και δη τα κορίτσια ζουν μια κατάσταση νιρβάνα, καθότι το σκηνικό της Κυριακής τους θύμισε τα παραμύθια που τους διάβαζαν οι γιαγιάδες τους. Κατά τα άλλα στο τριάρι, παραλίγο να είχαμε σύρραξη ... γιγάντων. Ο Πρόδρομος με το Ντίνο λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και μόνο ραντεβού δεν έδωσαν στα "μαρμαρένια αλώνια" για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος άρχισε να εξηγεί τι πρέπει να κάνουν στη νέα αποστολή που τους ανατέθηκε (το θέμα είναι το τσίρκο). Ο Ντίνος, στην καρά-κοσμάρα του θα έλεγα, δεν πρόσεχε με αποτέλεσμα να εξοργιστεί ο Πρόδρομος. Γιατί, δε δύναται να μιλάει ο "Κουμπάρος" του και οι άλλοι να...χασμουριόνται. Το ένα έφερε το άλλο κι αν δεν επεμβαίνανε οι ψυχραιμότεροι, θα είχαμε θύματα. Τη 43η μέρα είχαμε εξελίξεις και στο πεδίο Χρήστος - Δώρα. Οι δύο νέοι είχαν ξαπλώσει στο κρεβάτι και λίγο το χαμηλό φως, λίγο το αναπαυτικό στρώμα, άρχισαν τα χαϊδολογήματα, τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες. Κι εκεί που ο Χρηστάκης ήταν στα φόρτε του κι εμείς βουρκωμένοι για τις συγκινητικές σκηνές που εκτυλίσσονταν .... τσουπ η Δώρα έδιωξε το νεαρό. Πήρε το μάτι της ότι η κάμερα τους παρακολουθούσε κι επειδή ντρεπόταν μη γίνει ρεζίλι στο Πανελλήνιο και την κακοχαρακτηρίσουν οι γειτόνισσες, του είπε να φύγει κακήν κακώς. Αυτό ξενέρωσε τον Χρήστο, ο οποίος ορκίστηκε να του "κοπεί το χέρι", αν πάει να ξαναγγίξει τη Θεσσαλονικιά.