Θα γίνει πατέρας ο Γκλέτσος

23.10.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, μέσα σε αναφιλητά η αγαπημένη μου θεία μού ανήγγειλε ότι το απόλυτο αρσενικό της show biz, ο Απόστολος Γκλέτσος παντρεύεται. "Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα γίνει και πατέρας από πάνω" είπε κι έκλεισε το τηλέφωνο, διότι δε μπορούσε να αρθρώσει λέξη.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Μέσα σε αναφιλητά η αγαπημένη μου θεία μού ανήγγειλε ότι το απόλυτο αρσενικό της show biz, ο Απόστολος Γκλέτσος παντρεύεται. "Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα γίνει και πατέρας από πάνω" είπε κι έκλεισε το τηλέφωνο ... διότι δε μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Για τέτοιο πόνο μιλάμε. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να της πω δυο τρία παρήγορα λόγια "Μην κλαις και στο παρελθόν είχε ξαναπαντρευτεί, αλλά χώρισε. Σιγά μην παντρευτεί ο Γκλέτσος κ.α.". Το γεγονός, όμως, ότι σε έξι μήνες θα γίνει μπαμπάς και ότι έχει τρελαθεί από τη χαρά του με τα ευχάριστα νέα, δε μου άφηναν και πολλά περιθώρια.

Άσε, που ο Τόλης, όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει για τον επικείμενο γάμο του με την Μαρία Μαγγίρα. Μάλιστα, θέλει να τον κάνει βάσει των κρητικών εθίμων, με τις μπαλωθιές, τα ρακί και άλλα. Ο ίδιος κατάγεται από τη Στυλίδα της Λαμίας, αλλά η Κρήτη του έχει κλέψει την καρδιά. Εκεί έζησε κάποια από τα παιδικά του χρόνια, εκεί πήγε φαντάρος, εκεί ένιωσε για πρώτη φορά τον έρωτα (του έφερε γούρι η Κρητικοπούλα), τον Κρητικό υποδύθηκε σε υπερπαραγωγή του Μανουσάκη. Το μυστήριο δεν είναι σίγουρο αν θα τελεστεί στο νησί, όμως τις μπαλωθιές θα τις ρίξει κι ας του βγήκαν σε ξινό κατά το παρελθόν. Ο άνθρωπος, Τζίνα μου, μια φορά παντρεύεται (άντε δύο αν είσαι ο Απόστολος) και θέλει να το κάψει στο γάμο του, όπως αυτός νομίζει καλύτερα.

Η εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία θα φέρει στον κόσμο το ... Γκλετσάκι είναι το ίδιο ευτυχισμένη για δύο λόγους.
Πρώτον: επιτέλους θα γίνει μάνα και
Δεύτερον:
η ρήση "Τα αγαθά κόποις κτώνται" επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στην περίπτωση της.
Τόσα χρόνια με τον σκληροτράχηλο Γκλέτσο στεκόταν υπομονετικά δίπλα του, συγχωρώντας του τις όποιες παραφωνίες. Αυτή την περίοδο το ζευγάρι ετοιμάζει το νοικοκυριό του, αγοράζει τα ηλεκτρικά, έπιπλα, κουρτίνες, ενώ ο Απόστολος εργάζεται σκληρά για να βγάλει το ψωμί της οικογένειας. Μάλιστα, οι συνεργάτες του έχουν να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και το πόσο συνεργάσιμος είναι, καθώς η μόνη φορά που ύψωσε τη φωνή του ήταν όταν φώναξε στον καφετζή να κάνει δύο τα κρουασάν σοκολάτα. Άμα ο άνθρωπος είναι να γίνει οικογενειάρχης!