Ενρίκε Ιγκλέσιας: "Μικρό στο μάτι, μεγάλο στο κρεβάτι"!

25.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» κι αυτό φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, στον οποίο η φύση ανατομικά στάθηκε λίγο «τσιγκούνα»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» κι αυτό φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, στον οποίο η φύση ανατομικά στάθηκε λίγο «τσιγκούνα»! Έως πολύ θα έλεγα, αφού σύμφωνα με τον ίδιο από προσόντα είναι τζίφος. Ο «μύθος» ότι ο Ενρίκε δεν είναι και το πρώτο... κανόνι, κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το παραδέχεται ο ίδιος.

Ο Ιγκλέσιας, τον οποίο πολλές γυναίκες ποθούν και πολλοί άνδρες ζηλεύουν - αφού τα τελευταία χρόνια έχει στο πλευρό του την Άννα Κουρνίκοβα - άνοιξε πρόσφατα την καρδιά του και μίλησε για το πρόβλημά του, που τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλο. Εξάλλου, αν ήταν, δεν θα είχε κοντά του κοτζάμ Κουρνίκοβα! Ο Ενρίκε, λοιπόν, δήλωσε πως ο «ανδρισμός» του είναι τόσο tiny, που εξαφανίζεται στα παντελόνια, αλλά και τα σεντόνια.

Σε... Σέρλοκ Χολμς και Ηρακλή Πουαρώ μαζί, μεταμορφώνεται η Άννα κάθε φορά που πλαγιάζουν, αλλά αυτό διόλου την χαλάει καθώς ο αγαπημένος της έχει βρει τον... τρόπο. Ο Ιγκλέσιας όταν ήταν μικρότερος μάταια περίμενε να ρίξει λίγο μπόι κι όσο έβλεπε ότι αυτό δεν γινόταν, τόσο απογοητευόταν. Με τον καιρό, όμως, συνήθισε στην ιδέα, πως στη ζωή αυτή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και πλέον, δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλάει ανοιχτά για το «πρόβλημα» του, ακόμη και να αστειεύεται. Σε αυτό έχει βοηθήσει και το γεγονός ότι έχει μακροχρόνια σχέση με την Κουρνίκοβα, διότι διαφορετικά δε νομίζω να ήταν τόσο άνετος. Τώρα, ίσα που μπορεί να κοροϊδέψει τους... προικισμένος, αφού για την περίπτωση του ισχύει «μικρός στο μάτι, μεγάλος στο κρεβάτι»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]