Χώρισαν Ιγκλέσιας - Κουρνίκοβα!

06.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την παραδοχή του Ενρίκε Ιγκλέσιας ότι η φύση στάθηκε «τσιγκούνα» μαζί του, προσφέροντας του ένα... τυρογαριδάκι για ανδρισμό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την παραδοχή του Ενρίκε Ιγκλέσιας ότι η φύση στάθηκε «τσιγκούνα» μαζί του, προσφέροντας του ένα... τυρογαριδάκι για ανδρισμό και τα νέα του χωρισμού του με την Άννα Κουρνίκοβα έσκασαν σαν κεραυνός εν αιθρία. Το ζευγάρι μετά από πέντε χρόνια σχέσης κι ενώ όλοι περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισε αφήνοντας μας με την απορία.

Κι αν για εμάς ήταν μία ξαφνική απόφαση, για τους ίδιους ήταν αναμενόμενη. Κι ας είναι καλά γι αυτό ο Ενρίκε που όσο... μπόι του λείπει, τόσο δύσκολος είναι στις δεσμεύσεις. Βρε «χρυσό» τον έκανε η Κουρνίκοβα να την αποκαταστήσει και να την κάνει επιτέλους κυρία Ιγκλέσιας, αλλά αυτός τίποτα. Δεν θέλει τις δεσμεύσεις κι όταν πια ο κόμπος έφθασε στο χτένι, είπε το «αντίο».

Η εκρηκτική Άννα δεν έφερε βαρέως τον χωρισμό καθότι είχε βαρεθεί να περιμένει και να παρακαλάει τον Ενρίκε να την παντρευτεί. Εξάλλου, Κουρνίκοβα είναι αυτή και σε καμία περίπτωση δεν θα έχει πρόβλημα να βρει άνδρα που θα θέλει ωσάν τον τρελό να την οδηγήσει στην εκκλησία για δεύτερη φορά. Έχει έναν κρυφό γάμο στο ενεργητικό της. Κι όπως λέει και ο λαός: «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια». Και μάλιστα... μεγάλες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]