Ο Νιάρχος ερωτεύθηκε μία... Πέτρα σκανδάλου!

06.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη στιγμή που η Πάρις Χίλτον φοράει τη ριγέ στολή και κάθεται φυλακισμένη στο 2χ2 κελί της, ο πρώην αγαπημένος της Σταύρος Νιάρχος ξεσαλώνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη στιγμή που η Πάρις Χίλτον φοράει τη ριγέ στολή και κάθεται φυλακισμένη στο 2χ2 κελί της, ο πρώην αγαπημένος της Σταύρος Νιάρχος ξεσαλώνει στα κλαμπ του Λος Άντζελες, έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Πέτρα Νέμκοβα. Άτιμη ζωή, αλλά τι να το κάνεις; Έτσι είναι.

Ο Σταύρος εδώ και λίγες εβδομάδες βγαίνει με το διάσημο μοντέλο και παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί δεσμό, πολλοί μιλούν για ένα νέο μεγάλο έρωτα, που γεννήθηκε με την πρώτη ματιά. Το κονέ έγινε σε κλαμπ κι έκτοτε τα παιδιά δεν έχουν αφήσει κλαμπ για κλαμπ που να μην το επισκεφθούν και να... αποτίσουν φόρο τιμής στο μέρος που γνωρίστηκαν! Μάλιστα, τις προάλλες «προσέφεραν» στους θαμώνες έναν άκρως αισθησιακό χορό, αφήνοντας τους με το στόμα ανοιχτό.

Η Νέμκοβα στο πλευρό του Νιάρχου φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή, Τζέμις Μπλαντ, πριν τρεις μήνες. Πολλοί θεωρούσαν ότι το ζευγάρι θα τα έβρισκε ξανά, αφού έδειχναν ερωτευμένοι, όμως, η πραγματικότητα τους διέψευσε, όπου η Νέμκοβα ερωτεύθηκε τον Νιάρχο και ο Μπλαντ ξεσαλώνει με διάφορες αιθέριες υπάρξεις, μία εκ των οποίων ήταν η Πάρις Χίλτον, προτού διαβεί της φυλακής τα σίδερα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]