Άλλος για την Θώδη;

05.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι στην ποδιά της Έφης Θώδη θα σφάζονταν, όχι παλικάρια, αλλά κοτζάμ παλίκαροι μήτε που το περίμενα. Κι, όμως, έξω από το σπίτι της αοιδούς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι στην ποδιά της Έφης Θώδη θα σφάζονταν, όχι παλικάρια, αλλά κοτζάμ παλίκαροι μήτε που το περίμενα. Κι, όμως, έξω από το σπίτι της αοιδούς έχουν σχηματίσει ουρά οι υποψήφιοι γαμπροί κι όλοι είναι με την ανθοδέσμη ανά χείρας και την πρόταση γάμου έτοιμη. Κι άσε εμάς να κυνηγάμε τον γαμπρό με το τουφέκι!

Την Δευτέρα βγήκε στης Χριστίνας Λαμπίρη (έχει εξελιχθεί σε μία πρώτης τάξεως Αννίτα Πάνια) ο Γιάννης Γαλάτης κι από την Μύκονο έκανε πρόταση γάμου στην Θώδη. Κι επειδή, η καλλιτέχνης είναι κομμάτι δύσκολη, ο καλλιτέχνης - σχεδιαστής είπε να τη σαγηνεύσει με τα κάλλη του. Φορώντας μαγιό και μία γαλάζια ρόμπα θαλάσσης (δική του πατέντα) ζήτησε την Έφη σε γάμο, ενώ της υποσχέθηκε πως μαζί του θα περάσει ζάχαρη. Στο τέλος, δε, έριξε και μια βουτιά, μπας και «ψαρώσει» η νύφη βλέποντας το δελφίνι να κολυμπά!

Την Τρίτη ήταν σειρά του Γιάννη Φλωρινιώτη να κάνει πρόταση γάμου στην Θώδη (επίσης στης προξενήτρας Χριστίνας), αλλά με έναν πρωτότυπο τρόπο, αμιγώς καλλιτεχνικό. Της έγραψε τραγούδι με τον τίτλο «Πρόταση γάμου» και ούτε λίγο ούτε πολύ της ζητά να τον παντρευτεί, υποστηρίζοντας πως θα είναι «ο γάμος της χρονιάς»! Μη σου πω και του αιώνα. Είδες, όμως, τι σαγηνεύτρα γυναίκα είναι η Θώδη; Δεν πάει πολύς καιρός που χώρισε ο Φλωρινιώτης και για τα μάτια της και μόνο θέλει να κάνει δεύτερο γάμο στο καπάκι. Προς το παρόν, η αοιδός δεν έχει τοποθετηθεί επί των προτάσεων. Περιμένει πρώτα να τελειώσει η εβδομάδα (γιατί σίγουρα θα έχει κι άλλες), να τις εξετάσει όλες και μετά να αποφασίσει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]