Η ''κόντρα'' Κοκκίνου - Παπαρίζου, ο γάμος της Πέτρου

31.10.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα,είχα μέρες να περάσω από το περίπτερο της Μαρίτσας και σήμερα πήγα έτοιμη για όλα. Κατέβασα το φαΐ από τη φωτιά, έκλεισα το θερμοσίφωνα και το πλυντήριο, πήρα την κούπα με τον καφέ ανά χείρας και πήγα. Το τι νέα μου είπε:
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Είχα μέρες να περάσω από το περίπτερο της Μαρίτσας και σήμερα πήγα έτοιμη για όλα. Κατέβασα το φαΐ από τη φωτιά, έκλεισα το θερμοσίφωνα και το πλυντήριο, πήρα την κούπα με τον καφέ ανά χείρας και πήγα. Το τι νέα μου είπε:

·Η Ηρώ Μουκίου παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο το νευρολόγο Σάκη Καλογερόπουλο. "Τι μεγαλεία, τι πολυτέλεια, ολόκληρη αίθουσα πολιτιστικού κέντρου χρησιμοποίησαν για την τελετή" ήταν ο πρόλογος της Μαρίτσας. Το ζευγάρι, μπορεί να έκανε πολιτικό γάμο, όμως το γιόρτασε μεγαλοπρεπέστατα. Η ηθοποιός φορούσε νυφικό από τον Ασλάνη, του οποίου πήρε μέρες και νύχτες μέχρι να το κεντήσει στο χέρι. Το ίδιο και το φόρεμα της κόρης της, Σταυρίνας που ήταν παρανυφάκι. Ο γαμπρός έλαμπε από ευτυχία, ενώ στην τελετή βρέθηκαν αρκετοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους και ο Ασλάνης. "Σκέψου τι θα γίνει στο θρησκευτικό. Θα καεί το πελεκούδι". Το ζευγάρι, πριν το γάμο είχε πάει για καφέ στο μαγαζί που γνωρίστηκαν. Ήπιαν τη φραπεδιά τους, είπαν τα δικά τους και μετά ντύθηκαν και πήγαν να παντρευτούν.

. "Μην ακούς αυτά που λένε ότι η Κοκκίνου δε μιλιέται με την Παπαρίζου των Antique" είπε με συμβουλευτικό ύφος η περιπτερού. Τα κορίτσια είναι μια χαρά μεταξύ τους κι έχουν ντουέτο επί πίστας Απόλλωνα. Βέβαια, στα καμαρίνια δε παίζουν Μονόπολη και Ταμπού, αλλά δεν παίζουν και...ξύλο. Ούτε κάνουν φιλοσοφικές συζητήσεις με τις ώρες, καθώς η Έλενα δεν κατέχει άριστα την Ελληνική.

·Τι κακό και αυτό με τους γάμους φέτος. Λες κι έχει πέσει περονόσπορος, η μία μετά την άλλη τρέχει να παντρευτεί. Τελευταία που ανακοίνωσε ότι θα μπει στο κλαμπ είναι η Σοφία Πέτρου. Η αοιδός τους επόμενους μήνες θα "ενωθεί εις σάρκα μια" με τον αγαπημένο της Μίλτο Κοσκινά. Ο ερωτάς τους γεννήθηκε το καλοκαίρι, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να επισημοποιήσουν το δεσμό τους. Η Σοφία είναι ενθουσιασμένη με τον καλό της, διότι σε αυτήν έβγαλε τον αληθινό του εαυτό, εκείνο του παιδιού. Κι αυτή, ως γνωστών έχει αδυναμία στα...παιδιά. Αλλά και ο Μίλτος είναι περήφανος με τον εαυτό του, που τελικά εξωτερίκευσε αυτό που πραγματικά είναι.