Παντρεύονται Πενέλοπε και Τομ Κρουζ

31.10.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, το μοναδικό θέμα συζήτησης στα σαλόνια του Χόλιγουντ τις τελευταίες μέρες είναι ο επικείμενος γάμος των Κρούζ. Ο Τομ και η Πενέλοπε σχεδιάζουν να παντρευτούν πριν τους βρει ο νέος χρόνος και τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το μοναδικό θέμα συζήτησης στα σαλόνια του Χόλιγουντ τις τελευταίες μέρες είναι ο επικείμενος γάμος των Κρούζ. Ο Τομ και η Πενέλοπε σχεδιάζουν να παντρευτούν πριν τους βρει ο νέος χρόνος και τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν. "Αμοίραστη είναι ακόμη η περιουσία με τη Νικόλ κι αυτός πάει και παντρεύεται" σχολίασε κάτοικος της περιοχής, φιλικά προσκείμενη στην Κίντμαν. "Καλά δε βαριέται να παντρεύεται και μετά να χωρίζεί;" είπε ένας άλλος φανατικός εργένης. Όπως και να έχει, το ζευγάρι είναι σφόδρα ερωτευμένο και περιμένει αμάν και πως μέχρι να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Το "ένωμα", μάλιστα, δε θα γίνει με τον πατροπαράδοτο τρόπο (Εγώ ο Τομ παντρεύομαι εσένα Πενέλοπε και υπόσχομαι να...), αλλά βάσει των κανόνων της εκκλησίας των Σαϊεντολόγων. Ο ηθοποιός, όταν αποφάσισε να προβεί στο...απονενοημένο διάβημα για τρίτη φορά, πήγε στους ομόθρησκούς του και ζήτησε την ευχή τους. Αφού την πήρε, όλοι μαζί κάθισαν να κανονίσουν τις λεπτομέρειες. Η Πενέλοπε, φυσικά και ήταν παρούσα, συμφωνώντας σε όλα, καθώς η ίδια τυγχάνει υπό ένταξη μέλος της Σαϊεντολογίας. Πέραν τούτου, το ζευγάρι έχει ξεκινήσει και τις υπόλοιπες προετοιμασίες: κανονίζουν για το catering, ψάχνουν για αίθουσα δεξιώσεως, τυπώνουν τα προσκλητήρια.

Η Πενέλοπε, Αγγελική μου, όπως κάθε γυναίκα στη θέση της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δηλώνοντας αριστερά και δεξιά ότι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί από τον καλό της. "Καλά δεν ήξερε, δε ρώταγε" σχολίασε ένας από αυτούς που άκουσαν τα σχέδια της. Φυσικά, αναφερόταν στο "τεχνικό" πρόβλημα του Τομ, ο οποίος - απ' ότι φαίνεται και ο ίδιος είπε εμμέσως πλην σαφώς το περασμένο χειμώνα - δε μπορεί να κάνει παιδιά. Εδώ, μάλιστα προκύπτουν δύο τινά: Αν ο Τομ πει στην καλή του "Ξέρεις αγάπη μου, δεν παραγγέλνουμε καλύτερα ένα μωρό από τον πελαργό; Εγώ, δε μπορώ να κάνω" τότε σημαίνει ότι η Κίντμαν είχε μείνει έγκυος α) από τον κηπουρό, β) από τον συμπρωταγωνιστή της στο Μουλέν Ρουζ, γ) με τον κρίνο. Αν, όμως, το ζευγάρι αποκτήσει παιδί με τον παραδοσιακό τρόπο, τότε ο ηθοποιός είναι ένας άσπλαχνος άνδρας, που εγκατέλειψε την εγκυμονούσα σύζυγό του. Οπότε, η Πενέλοπε θα πρέπει να προσέξει και να ακούσει το δόλιο της πατέρα, ο οποίος εδώ και οχτώ μήνες την "χρυσώνει" προκειμένου να τον χωρίσει!