Παντρεύτηκε η Μαριλένα. Θα ηρεμήσουμε τώρα;

09.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δόξα τω Θεώ παντρεύτηκε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και θα ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας, διότι τον τελευταίο καιρό δεν ακούγαμε τίποτε άλλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δόξα τω Θεώ παντρεύτηκε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και θα ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας, διότι τον τελευταίο καιρό δεν ακούγαμε τίποτε άλλο από τον γάμο της εν λόγω. Και να πεις ότι την ξέρει και ο πολύς ο κόσμος; Με είχε φάει η περιπτερού μου να της εξηγήσω ποια είναι η Μαριλένα και για ποιο λόγο ο γάμος της έγινε τόσο μεγάλο θέμα. «Είναι καμιά πριγκίπισσα» με ρωτούσε και μάλλον η απορία της είχε να κάνει με τις δηλώσεις της Παναγιωτοπούλου ότι είναι μια σύγχρονη Σταχτοπούτα.

«Όχι, κυρία Σούλα» της έλεγα εγώ. «Θεατρολόγος είναι» και τα μάτια της γούρλωναν, διότι δεν καταλάβαινε ακριβώς κι επειδή βαριόμουν να εξηγήσω της απάντησα ότι είναι «κοσμική». «Μαϊντανός», δηλαδή, μου λέει κι έπεσε μέσα. Ωστόσο, η Μαριλένα είναι «μαϊντανός» από τους καλύτερους, μιας και η περίπτωση της απασχόλησε αρκετούς. Απευθείας σύνδεση με τον γάμο της στη Μύκονο είχε το δελτίο του Star το Σάββατο, ενώ όσο έμψυχο υλικό δεν είχε πάει διακοπές, το έστειλε στο νησί για να καλύψει το γεγονός.

Έτσι, ζήσαμε τις μοναδικές στιγμές να δούμε την Μαριλένα να πηγαίνει από το διπλανό ξενοδοχείο στην εκκλησία με ελικόπτερο, θαυμάσαμε τα παπούτσια της - υπερπαραγωγή που είχαν πάνω τη φετινή παραγωγή διαμαντιών του Ζαΐρ και κυρίως πήραμε ιδέες για το πως είναι μία trendy νύφη. Φοράει κοντό ροζ νυφικό με όλο το κρύσταλλο Σβαρόφσκι πάνω του, ενώ αντί ανθοδέσμης κρατάει τσάντα - μπουκέτο. Αν και η Παναγιωτιοπούλου έλεγε ότι στον κοσμικό της γάμο θα παρευρίσκονταν όλη η εγχώρια show biz, ελάχιστοι της έκαναν την τιμή να πάνε. Και μάλιστα, όσοι πήγαν ήταν ο... πάγκος! Ούτε Βίσση είδαμε, ούτε Πέγκυ Ζήνα, ούτε κανέναν. Πάλι, καλά που είχε κουμπάρος την Βάνα Μπάρμπα, τον Μάκη Τσέλιο και το Νίκο Βαρβέρη (α, στους καλεσμένους ήταν και ο Μάριος Φραγκούλης) και σώθηκε κάπως η κατάσταση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]