Με μια βαλίτσα στο χέρι η Σίσσυ!

10.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με μία βαλίτσα στο χέρι είναι τις τελευταίες μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει πάρει σβάρνα την Ελλάδα για χάρη του... έρωτα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με μία βαλίτσα στο χέρι είναι τις τελευταίες μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει πάρει σβάρνα την Ελλάδα για χάρη του... έρωτα. Η νεαρή παρουσιάστρια, ως γνωστόν, τους τελευταίους μήνες είναι σφόδρα ερωτευμένη με τον τραγουδιστή των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη και για το λόγο αυτό κάνει τόσα ταξίδια, ακολουθώντας τον στις συναυλίες που κάνει με τον Αντώνη Ρέμο.

Από Κρήτη... Γιάννενα για την Σίσσυ, η οποία αυτό το καλοκαίρι είπε να συνδυάσει το τερπνό μετά του ωφελίμου. Και τις διακοπές της να κάνει και τον αγαπημένο της να έχει από κοντά, ειδικά τώρα που διανύουν την «περίοδο του μελιού». Στο μεταξύ, κάνει και κάποια ταξίδια - αστραπή με την κολλητή της, Ράνια Θρασκιά (κυρίως κοινωνικού περιεχομένου, όπως ο γάμος της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου), ενώ η Ράνια που αυτές τις μέρες είναι και πάλι μόνη, την ακολουθεί και σε κάποιες συναυλίες.

Πάντως, όσον αφορά τη σχέση της Σίσσυς με τον Θοδωρή, αν και βρίσκεται στην αρχή, το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει. Μάλιστα, ψάχνουν και σπίτι στα Νότια Προάστια, προκειμένου να στεγάσουν τον έρωτα τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]