Ένας πρώην αλκοολικός για την Σπίαρς!

10.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πήγε για αποτοξίνωση και βγήκε ερωτευμένη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία αποδεικνύει ότι ο έρωτας βρίσκεται παντού. Ακόμη και σε μία κλινική αποτοξίνωσης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πήγε για αποτοξίνωση και βγήκε ερωτευμένη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία αποδεικνύει ότι ο έρωτας βρίσκεται παντού. Ακόμη και σε μία κλινική αποτοξίνωσης. Αρκεί να έχεις διάθεση να τον δεις. Και η Μπρίτνεϊ - αν και την περίοδο εκείνη βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - άφησε ελεύθερο τον εαυτό της να ερωτευθεί. Ο τυχερός λέγεται Τζον Σαντάλ και στην κλινική ήταν σύμβουλος της αοιδού.

Στη ζωή του, εκτός από πρώην αλκοολικός, είναι ένας πλούσιος κτηματομεσίτης, ετών 39, παρακαλώ! Η Σπίαρς είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της αμόρε και για να καταλάβεις περί ποίου ενθουσιασμού μιλάμε, όταν έμαθε ότι ο καλός της έβγαλε στη δημοσιότητα τη σχέση τους έναντι αδρά αμοιβής, αντί να τον στείλει από εκεί που ήρθε, του το συγχώρησε.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο τον φιλοξένησε στη σουίτα της σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. Η οικογένεια της, πάντως, δεν βλέπει με καλό μάτι τη νέα σχέση της Μπρίτνεϊ, βλέποντας το βλαστάρι τους γι ακόμη μία φορά να ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]