Οριστικός χωρισμός για Λιάνη - Κεραμιδά!

16.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, ενίοτε «τρώει» και τις καλύτερες σχέσεις. Πάρε παράδειγμα, τη σχέση της Δήμητρας Λιάνη με το Νίκο Κεραμιδά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, ενίοτε «τρώει» και τις καλύτερες σχέσεις. Πάρε παράδειγμα, τη σχέση της Δήμητρας Λιάνη με το Νίκο Κεραμιδά, οι οποίοι χώρισαν οριστικά και αμετάκλητα πριν λίγο καιρό. Κι αιτία, όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος είναι το γεγονός ότι αυτός είχε πολλή δουλειά - ειδικά τώρα που θα κυκλοφορήσει η νέα του εφημερίδα - και δεν μπορούσε να ακολουθήσει την Δήμητρα στις διακοπές διαρκείας που είθισται να κάνει κάθε χρόνο.

Τα πρώτα προβλήματα είχαν εμφανιστεί πριν τρεις μήνες και μάλιστα τότε είχαν μιλήσει για χωρισμό. Κατάφεραν, όμως, να τα ξεπεράσουν κι έτσι πήγαν διακοπές στην Ελούντα. Έλα, όμως, που όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει και άμα τη επιστροφή τους στην Αθήνα έδωσαν το οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Η Λιάνη μαζί με μία φίλη της πήγε για λίγες μέρες στη Ζάκυνθο, ενώ τώρα κάνει μοναχικές διακοπές στη Σαντορίνη. Ωστόσο δείχνει χαλαρή και άνετη, πράγμα που σημαίνει ότι ο χωρισμός ήταν... αναγκαίο κακό. Όσο για τον πρώην αγαπημένο της, το έχει ρίξει στη δουλειά, ενώ θα έχει και την επιμέλεια εκπομπής στον Alpha. Και οι δύο, πάντως, έπιασαν το νόημα μετά από ένα χωρισμό... διακοπές και εργασιοθεραπεία!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]