Η εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη!

16.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μέρες ξεγνοιασιάς στη Μύκονο με τα παιδιά και τον σύζυγο της, Γιάννη Λάτσιο περνάει η εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη, αλλά φευ για την παρουσιάστρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρες ξεγνοιασιάς στη Μύκονο με τα παιδιά και τον σύζυγο της, Γιάννη Λάτσιο περνάει η εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη, αλλά φευ για την παρουσιάστρια, δεν μπορώ να πω ότι οι μέρες της στο νησί είναι και... απόλυτης ηρεμίας. Άπαξ κι έγινε γνωστό ότι η Ελένη είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, μιλιούνια οι παπαράτσι τρέχουν ξοπίσω της για μία «αποκλειστική» φωτογραφία.

Έτσι, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε την τιμή και την χαρά να διαπιστώνουμε κάθε μέρα πόσο μεγαλώνει η κοιλιά της Ελένης και σε συνδυασμό με την έναρξη της εκπομπής της τον Σεπτέμβριο - που ούτως ή άλλως θα την βλέπουμε κάθε μέρα - είναι σα να ζούμε από κοντά την εγκυμοσύνη της. Σα να την έχουμε στο σπίτι μας ένα πράμα.

Η Μενεγάκη δεν δείχνει να ενοχλείται και πολύ από τους φωτογράφους που την «κυνηγούν» και μαζί με τον Άγγελο και τη Λάουρα απολαμβάνει τα μπάνια της και παίζουν στη θάλασσα. Ειδικά, τώρα, που ξεπέρασε τις αδιαθεσίες των πρώτων μηνών. Οι διακοπές της τελειώνουν σε λίγες μέρες και η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στο γραφείο για να συνεχίσει το σχεδιασμό της εκπομπής που φέτος - πέρα από τη φουσκωμένη κοιλιά - θα έχει κι άλλες αλλαγές, αφού έφυγαν παλιοί συνεργάτες κι έρχονται άλλοι νέοι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]