Η Βίσση θα βαφτίσει το παιδί του Καρβέλα!

19.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, το πρώην ζευγάρι Άννα Βίσση ? Νίκος Καρβέλας είναι πολύ «προχώ», τόσο που η «Απόλυτη» θα βαφτίσει το γιο του Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, το πρώην ζευγάρι Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας είναι πολύ «προχώ», τόσο που η «Απόλυτη» θα βαφτίσει το γιο του Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια. Μη σου πω ότι θα τους παντρέψει κιόλας. Για τόσο μπροστά μιλάμε πως είναι. Αλλά και η Αννίτα δεν πάει πίσω. Άπαξ κι έμαθε ότι είναι έγκυος, πήρε την Βίσση τηλέφωνο και της ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα.

Βλέπεις, οι δύο γυναίκες είναι πολύ φίλες και η «χημεία» τους ταίριαξε από την πρώτη στιγμή. Έτσι, όταν η Αννούλα άκουσε πως το ζευγάρι περιμένει παιδί, χάρηκε λες και ήταν η ίδια έγκυος. Αμέσως, τους ζήτησε να το βαφτίσει κι εκείνοι συμφώνησαν, διότι δεν υπάρχει καλύτερη νονά από την «Απόλυτη». Βέβαια, αυτή η «Προχώ» κατάσταση δημιουργεί ένα μικρό μύλο, αφού ο γιος του Καρβέλα θα έχει «πνευματική» μητέρα τη μητέρα της αδελφής του, που όμως δεν είναι μητέρα του! Γουστάρω. Ούτε στο εξωτερικό δεν γίνονται αυτά.

Όσο για την Αννίτα, αναμένεται να γεννήσει σε τέσσερις μήνες, ενώ όπως λένε άτομα του περιβάλλοντος της, η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι ας μην ήταν το παιδί στα άμεσα σχέδια της. Κι επειδή η Πάνια είναι παραδοσιακή γυναίκα - κι ας μην της φαίνεται - θα παντρευτεί με τον Καρβέλα, αφού θέλει το παιδί της να μεγαλώσει σε μία κανονική και σωστή οικογένεια. Απλά το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει, αν ο γάμος θα γίνει πριν ή μετά τον ερχομό του διαδόχου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]