Εγκυος η Τζένιφερ Λόπεζ!

19.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύο χρόνια περίμενε η Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύζυγός της, Μαρκ Αντονι τον ερχομό του πελαργού κι όπως όλα δείχνουν το πουλί είπε να τους κάνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύο χρόνια περίμενε η Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύζυγός της, Μαρκ Αντονι τον ερχομό του πελαργού κι όπως όλα δείχνουν το πουλί είπε να τους κάνει το χατίρι. Εξάλλου, φέτος του πτηνού έπεσε πολύ δουλειά κατά Χόλιγουντ μεριά. Όπως θα κατάλαβες, η Τζένιφερ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση, όμως, στην Αμερική το έχουν στανταράκι. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, η Λατίνα ντίβα επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες τον γυναικολόγο της στη Νέα Υόρκη κι αυτός της ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το περιοδικό αναφέρει ότι η Λόπεζ περιμένει δίδυμα κι αυτό έχει ξετρελάνει ακόμη περισσότερο το ζευγάρι, αφού πετυχαίνουν... με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Το μόνο πρόβλημα στην ιστορία είναι ότι η Τζένιφερ και ο Αντονι είχαν προγραμματίσει το Νοέμβριο να ξεκινήσουν ένα τουρνέ κι αν ισχύει η εγκυμοσύνη θα πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια τους. Εκτός κι αν η J.Lo τραγουδάει και χορεύει με την κοιλιά τούρλα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]