Τα δάκρυα της Έφης!

20.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η καρδιά μου με πόνεσε όταν είδα τα δάκρυα της Έφης Σαρρή να τρέχουν ποτάμι, στην εκπομπή της Άννα Δρούζα. Αυτό το «μπούχου, μπούχου» της αοιδούς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η καρδιά μου με πόνεσε όταν είδα τα δάκρυα της Έφης Σαρρή να τρέχουν ποτάμι, στην εκπομπή της Άννα Δρούζα. Αυτό το «μπούχου, μπούχου» της αοιδούς και το «φρρρ» της μυτούλας της, δεν με άφησε ασυγκίνητη, κατανοώντας απόλυτα το ξέσπασμά της από την «επίθεση - σάτιρα» που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Η υποψήφια βουλευτής την επομένη της μη εκλογής της, πήγε στο «Μπορώ» της Δρούζα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σάτιρα που της έκανε ο Λάκης. Η Έφη έπιασε το κεφάλι της και με δυσκολία προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Αυτό δεν έγινε, όμως, όταν ένας ιερέας πήρε τηλέφωνο για να δηλώσει την υποστήριξη του στην αοιδό. Θα άκουσε μάλλον ο πάτερ την Σαρρή να φωνάζει προεκλογικά «Σταυρώστε με, σταυρώστε με» και θα πίστεψε ότι μία Χριστιανή βρίσκεται σε κίνδυνο κι... εκδιώκεται από τον Λαζόπουλο!

Το τηλεφώνημα αυτό ήταν βάλσαμο για την Έφη, τον πόνο της οποίας κατανόησε απόλυτα και η Δρούζα. Μάλιστα, της έδωσε την ιδέα να κινηθεί νομικά, με την ερώτηση της: «Σκέφτεσαι να ακολουθήσεις τη δικαστική οδό»; Γιατί κατά όπως έκοψα την Σαρρή, δε νομίζω να της είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα αυτή. Αλλά ας είναι καλά η Άννα, που μόνο τα δάκρυα δεν της σκούπισε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]