"Σκάει" νέα κόντρα!

20.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και τσουπ έσκασε νέα κόντρα. Ο ένας πρωταγωνιστής είναι ο... συνήθης ύποπτος, Λάκης Λαζόπουλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και τσουπ έσκασε νέα κόντρα. Ο ένας πρωταγωνιστής είναι ο... συνήθης ύποπτος, Λάκης Λαζόπουλος (τι χες Λάκη, τι χα πάντα) και η άλλη η Άννα Δρούζα. Η κόντρα είναι στο ξεκίνημα της και για λίγο καιρό θα μείνει στάσιμη, αφού ο Λάκης θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον Οκτώβριο. Οπότε, από την πρώτη γεύση που πήραμε, προβλέπεται ο χειμώνας μας να είναι... χορταστικός και πλούσιος σε κακίες, χολή και πυρά.

Μόνο να μη μας πάρει καμιά αδέσποτη. Όπως καλή ώρα πήρε τον Θανάση Λάλα. Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Η Δρούζα στο «Μπορώ» είχε καλεσμένη την Έφη Σαρρη και κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στη σάτιρα που έκανε ο Λάκης στην αοιδό και υποψήφια στις εκλογές. Η Σαρρή ξέσπασε σε κλάματα και η Δρούζα μόνο χαρτομάντιλο να σκουπίσει τα δάκρυα και τη μυτούλα της δεν πήρε, ενώ τη ρώτησε αν θα κινηθεί δικαστικά.

Ο Λαζόπουλος θεώρησε πως η Δρούζα επίτηδες κράτησε τη στάση αυτή και πως με τον τρόπο της τσιγκλούσε την Σαρρή. Έτσι, από την εκπομπή του τοποθετήθηκε επί του θέματος (τς, τς) πετώντας τα καρφιά του. Μάλλον, τις ταβανόπροκες του, λέγοντας πως η Δρούζα ίσως δεν πήρε από το Star τα λεφτά που ήθελε και πως ίσως η παρουσιάστρια θεωρεί ότι ο Λάκης φταίει που δεν έγινε η συνεργασία της με τον Alpha. Και κάπου εκεί τα σκάγια πήραν τον Λάλα, τον οποίο σε κάποια φάση αποκάλεσε «χοντρό»! Το ζευγάρι δεν έχει απαντήσει ακόμη, αλλά μην άγχεσαι. Ολόκληρο χειμώνα έχουμε μπροστά μας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]