Πόσα θέλει να μας τρελάνει;

19.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το αποφάσισα, θα μετακομίσω στη Μοζαμβίκη ή στο Περού. Ή θα πάω στη ζούγκλα να κάνω παρέα με την Τσίτα του Ταρζάν. Γιατί να αντέξω ολόκληρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το αποφάσισα, θα μετακομίσω στη Μοζαμβίκη ή στο Περού. Ή θα πάω στη ζούγκλα να κάνω παρέα με την Τσίτα του Ταρζάν. Γιατί να αντέξω ολόκληρο χειμώνα να βλέπω την Ρούλα Βροχοπούλου να μας ενημερώνει κάθε λίγο και λιγάκι, αν το έκανε με τον σύζυγό της, δεν πρόκειται.

Βγήκε που λες τις προάλλες σε ένα μεσημεριανάδικο και μας πληροφόρησε ότι στην κρουαζιέρα που είχε πάει με τον Αλβανό σύζυγό της, δεν έκαναν σεξ (μαμά μου) επειδή το μυαλό της ήταν στις φωτιές της Ηλείας και της Εύβοιας. Η κρουαζιέρα συνέπεσε με την τραγωδία. Και η Ρούλα στενοχωρήθηκε τόσο πολύ που... no κούκου!

Του 28χρονου συζύγου του έκανε πολύ... κούκου και το νιάτο έκανε πολλές προσπάθειες να πλησιάσει τη γυναίκα του, αλλά αυτή δεν καταλάβαινε τίποτε. Του είχε βάλει απαγορευτικό. Και δεν έφθανε μόνο αυτό, αλλά δεν τον άφηνε να κουνήσει ρούπι χωρίς αυτήν. Σαν τη βδέλλα του είχε κολλήσει και δεν τον άφηνε να πάει μόνος του ούτε μέχρι το κατάστρωμα. Γιατί, σου λέει η πονεμένη πλην έμπειρη γυναίκα: άμα αφήσεις το νιάτο θα πάει αλλού να φάει το... κοκό! Και δε λέει μαζί με τα σπίτια των ξένων να καεί και το δικό της!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]