Η Τζολί έχει πάει μόνο με τέσσερις άνδρες!

20.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σοκ και δέος έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Αντζελίνα Τζολί ότι έχει πάει μόνο με τέσσερις άνδρες! Η διάσημη ηθοποιός το έλεγε και το πίστευε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σοκ και δέος έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Αντζελίνα Τζολί ότι έχει πάει μόνο με τέσσερις άνδρες! Η διάσημη ηθοποιός το έλεγε και το πίστευε, οπότε το εύλογο ερώτημα που προέκυψε όταν διαβάσαμε τις δηλώσεις ήταν το εξής: «Τέσσερις τη φορά»; Ή μήπως έχει βγάλει έξω... τους χειμώνες και τα καλοκαίρια; Αλλά η Αντζελίνα σα να ήταν στο μυαλό μας, έσπευσε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Έχει πάει μόνο με τέσσερις άνδρες, ούτε έναν παραπάνω κι αυτά που λένε ότι είναι «λυσσάρα» και άλλαζε τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα είναι ψέματα. Μάλιστα, τους δύο από αυτούς τους παντρεύτηκε, ενώ ο τρίτος είναι ο πατέρας της κόρης της, Μπραντ Πιτ. Όσο για τον τέταρτο είναι και ο πρώτος εραστής της, στα 14 της, με τον οποίο είχαν μία σχέση... βαμπίρ, όπου κόβονταν με τα μαχαίρια κι έπινε ο ένας το αίμα του άλλου.

Βέβαια, στον αριθμό των συντρόφων της δεν περιλαμβάνονται οι γυναίκες. Γιατί, αν μετρήσουμε όλες εκείνες που κατά καιρούς βγαίνουν και λένε ότι είχαν ερωτική σχέση με την Αντζελίνα, ίσα που οι γυναίκες τρώνε τους άνδρες! Η Τζολί, πάντως, όσο έκπληξη κι αν προκαλεί αυτό, επιμένει πως λέει την αλήθεια, αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλήσει για τα ερωτικά της. Και στο παρελθόν, είναι γεγονός πως έκανε φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]