Ξέχασε τι είναι εσώρουχο η Σπίαρς!

20.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μάταια φώναζε η μαμά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όταν αυτή ήταν μικρή κάθε φορά που έβγαινε από το σπίτι: «Μπρίτ, φοράς καθαρό εσώρουχο; Μη σου τύχει τίποτε κι έχεις βρώμικο».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάταια φώναζε η μαμά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όταν αυτή ήταν μικρή κάθε φορά που έβγαινε από το σπίτι: «Μπρίτ, φοράς καθαρό εσώρουχο; Μη σου τύχει τίποτε κι έχεις βρώμικο». Η μικρή Μπρίτνεϊ τότε άκουγε κατά γράμμα τη μαμά της και πάντα άλλαζε βρακάκι. Τώρα, όμως, που μεγάλωσε και είναι συνέχεια έξω από το σπίτι, μάλλον βαρέθηκε να αλλάζει εσώρουχο, αποφασίζοντας να μη φοράει καθόλου.

Οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν τα... απόκρυφα σημεία της Σπίαρς είναι ουκ ολίγες, αλλά την πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» δε δείχνει να την απασχολεί. Το αντίθετο θα έλεγα, αφού τελευταία η Μπρίτνεϊ φροντίζει να τα έχει φόρα παρτίδα, διευκολύνοντας το έργο των παπαράτσι. Έτσι, φωτογραφίες της με τα οπίσθια και το popular πλέον αιδοίο της έξω, την κυταρίττιδα να απαθανατίζεται σε όλο της το μεγαλείο κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η θλιβερή αυτή εικόνα δεν απασχολεί την Σπίαρς, η οποία μάλλον βρίσκει σέξι τον εαυτό της με τα φορέματα - μπλούζα και τα πάντα να είναι σε κοινή θέα. Όσο για τα ξενύχτια, την άστατη ζωή, τα ναρκωτικά και το άφθονο αλκοόλ, αυτά καλά κρατούν για την αοιδό. Μάλιστα, το δικαστήριο του Λος Άντζελες έβγαλε απόφαση, όπου καλεί την Μπρίτνεϊ να μην έχει καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, τουλάχιστον 12 ώρες πριν έρθει σε επαφή με τα παιδιά της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]