Ο Νίνο και η πρώην του Κορκολή!

20.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βουίζει ο τόπος ότι ο Νίνο είναι σφόδρα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγο του Στέφανου Κορκολή, Βικτώρια Καϊμακτζόγλου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βουίζει ο τόπος ότι ο Νίνο είναι σφόδρα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγο του Στέφανου Κορκολή, Βικτώρια Καϊμακτζόγλου. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν τους δύο νέους να είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι, ενώ όποτε μπορούν, φεύγουν εκτός Αθηνών για να ζήσουν ανενόχλητοι και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον «φρέσκο» έρωτά τους.

Βέβαια, το μόνο... χειροπιαστό στοιχείο που έχουμε για τα δύο παιδιά, είναι οι διακοπές τους το καλοκαίρι στη Ρόδο, όπου έζησαν και μία περιπέτεια με τον τραυματισμό της Βικτώριας με το τζετ σκι. Κι εκεί, που είχαμε πιστέψει ότι επιτέλους ο Νίνο, ο δικός μας Νίνο, βρήκε ένα γλυκό κοριτσάκι να ερωτευθεί, βγαίνει η πρώην του Κορκολή και δηλώνει ότι είναι? «μόνο φίλοι»!

Αν την πίστεψα; Φέρε μου φωτιά να βάλω το χέρι μου να το κάνω... Κρέστενα! Η μικρή, όμως, επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι, κάνουν καλή παρέα και συναντιόνται συνέχεια. Έτσι, είναι τα «αυτοκόλλητα». Πάντως, η ίδια θέλει να ερωτευθεί και μάλιστα άμεσα. Σνιφ, σνιφ. Όσο για το διαζύγιό της με τον Κορκολή, αυτό θα βγει σε λίγο καιρό.