Η καλή νοικοκυρά...

21.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά» και η Αλέκα Καμηλά το ξέρει αυτό καλύτερα απ’ όλες τις γυναίκες. Το πρώην μοντέλο άπαξ και παντρεύτηκε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά» και η Αλέκα Καμηλά το ξέρει αυτό καλύτερα απ’ όλες τις γυναίκες. Το πρώην μοντέλο άπαξ και παντρεύτηκε με τον Πέντραγκ Στογιάκοβιτς, απαρνήθηκε την κοσμική ζωή, ρίχνοντας το στο νοικοκυριό και το μεγάλωμα των δύο παιδιών της. Κι όλα αυτά, μακριά στην πικρή ξενιτιά, όπου η Αλέκα ζει μια ζωή διαφορετική από αυτή που έκανε εδώ στην Ελλάδα.

Το πρώην μοντέλο έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για τη νέα της ζωή στις ΗΠΑ, για το νοικοκυριό, τα παιδιά και τον σύζυγό της. Μην περιμένεις να βρεις κανένα τρελό ενδιαφέρον, διότι η Αλέκα περνάει ήσυχα και ήρεμα. Μαγειρεύει, καθαρίζει το σπίτι και μεγαλώνει τα παιδιά. Απλά νοικοκυρεμένα πράγματα.

Όσο για την... dolce vita; Dolce vita what; Αυτή κι αν την έχει ξεχάσει. Άσε, που κάθε φορά που βγαίνει έξω με τον Πέτζα, η Αλέκα περνάει απαρατήρητη. «Είμαι άοσμη και άχρωμη στην Αμερική» λέει το πρώην μοντέλο και προσωπικά με πιάνουν τα κλάματα για τα... περασμένα μεγαλεία. Την ίδια, πάντως, δεν φαίνεται να την απασχολεί και πολύ, αφού είχε βαρεθεί την κοσμική ζωή, ενώ πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια και να φορέσει ποδιά και φακιόλι! Αν και μερικές φορές νιώθει να πνίγεται μέσα στο σπίτι και θέλει να φύγει μακριά. Αλλά της περνάει. Δεν πειράζει Αλέκα μου, κρίσεις της νοικοκυράς είναι αυτές!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]