Διαζύγιο για Ράντου - Παπακωνσταντίνου!

21.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό και ήθελαν την Ελένη Ράντου να χωρίζει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό και ήθελαν την Ελένη Ράντου να χωρίζει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, αφού το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο. Ο χωρισμός τους είναι οριστικός και σύμφωνα με δημοσιεύματα, από το καλοκαίρι το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ο χωρισμός τους γίνεται με πολύ φιλικό και πολιτισμένο τρόπο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς και οι δύο πλευρές δεν επιθυμούν το διαζύγιο τους να γίνει πρωτοσέλιδο, όπως συμβαίνει με άλλες περιπτώσεις. Εξάλλου, ο γάμος τους λέγεται πως αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και τρία χρόνια, όμως, ποτέ δεν έδωσαν το δικαίωμα για σχόλια και κουτσομπολιά.

Ακόμη κι όταν οι φήμες οργίαζαν πριν λίγα χρόνια ότι η Ράντου είχε σχέση με νεαρό συνάδελφό της, αυτή και ο Παπακωνσταντίνου φρόντιζαν να τις διαψεύδουν με κοινές τους εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές ή κοινές εξόδους. Ωστόσο, αυτό δε συνέβη το τελευταίο διάστημα καθώς το καλοκαίρι έκαναν χωριστές διακοπές, ενώ ο Παπακωνσταντίνου έβγαινε με φίλους του και η Ράντου με τους δικούς της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1990, παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια μετά και το 1995 απέκτησαν την κόρη τους Νικολέτα.