"Σάρωσε" ο Ανδρέας!

25.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε προβλέπεται ο φετινός χειμώνας να είναι δύσκολος, μα πάρα πολύ δύσκολος για την Σοφία Αλιμπέρτη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε προβλέπεται ο φετινός χειμώνας να είναι δύσκολος, μα πάρα πολύ δύσκολος για την Σοφία Αλιμπέρτη. Το Σάββατο ξεκίνησαν τα δύο πρωινάδικα του Σαββατοκύριακου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Σοφία να πιάνουν θέση στη «μάχη» αυτή.

Για το πρώτο Σαββατοκύριακο μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Ανδρέας, του οποίου η νίκη - αν είσαι και λίγο φαν του - παίρνει διαστάσεις... θριάμβου! Βλέπεις, το Σάββατο έκανε 21,8% τηλεθέαση (14,8% η Σοφία) και την Κυριακή έκανε 18,2% (11,9% η Σοφία),αφήνοντας την αντίπαλο του εφτά μονάδες πίσω στον πίνακα της AGB!

Η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν ότι ο Μικρούτσικος θα κέρδιζε τη «μάχη», αφού είχε καλύτερους καλεσμένους, περισσότερο κέφι και γενικά η εκπομπή του ήταν πιο ζωντανή. Σε σχέση με την Σοφία, που λίγο ο χωρισμός με τον Αλέξανδρο Παρθένη, λίγο το άγχος της πρεμιέρας, λίγο κάποια λάθη, λίγο ότι οι καλεσμένοι της (με εξαίρεση την Βάνα Μπάρμπα) δεν ήταν και τόσο «πιασάρικοι» έκαναν τους τηλεθεατές να την προτιμούν στο break του Ανδρέα. Αλλά τόση διαφορά πια; Γιατί όχι; Άσε, που ο Μικρούτσικος έχει μαζέψει στην εκπομπή του νυν, πρώην και κατοικίδια, που όσο να κάνει κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την περιέργεια του κόσμου. Μήπως να το ξανασκεφτεί η Σοφία με τον Παρθένη;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]