Οικογενειακή υπόθεση!

25.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέρυσι ως πλάκα λέγαμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα πήγαινε στο Dream Show ακόμη και το κατοικίδιο του να δουλέψει και φέτος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέρυσι ως πλάκα λέγαμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα πήγαινε στο Dream Show ακόμη και το κατοικίδιο του να δουλέψει (μετά τον γιο του, Στέργιο και την Σοφία Βόσσου) και φέτος αυτός στα σοβαρά πήρε το σκυλί τους ως συμπαρουσιαστή γου στο «Αυτός μας έλειπε».

Οικογενειακή υπόθεση έχει κάνει την εν λόγω εκπομπή ο Μικρούτσικος, αφού μαζί του έχει τη σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση, την πρώην του Σοφία Βόσσου και το σκυλί, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει. Ούτε ο Νίκος Καρβέλας δεν πετυχαίνει τέτοια... μεγαλεία. Και όχι μόνο αυτό. Κανονικά, ακούγοντας τη σύνθεση της εκπομπής, πιστεύεις ότι με νυν, πρώην και το σκυλί στη μέση θα γινόταν της «μουρλής το πανηγύρι» με τις γυναίκες να μιλάνε συνεχώς και το σκυλί να γαβγίζει σαν τρελό.

Στου Μικρούτσικου, δε συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις. Το θηρίο έχει καταφέρει οι γυναίκες να περιορίζονται μόνο στο να γελάνε κάθε φορά που αυτός κάνει τα γνωστά του αστεία που προκαλούν πλευρίτιδα στους παριστάμενους, το σκυλί να μη βγάζει γαβ κι αυτός να μιλάει και να μιλάει. Πάντως, όλοι μεταξύ τους είναι μία ευτυχισμένη οικογένεια και στις δύο πρώτες εκπομπές μας το έδειξαν με το παραπάνω. Εξάλλου, το είπε και η ίδια η Βόσσου: «Δεν μπορώ να μισήσω τον Ανδρέα μετά από δέκα χρόνια σχέσης. Είναι η οικογένεια μου».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]