Το "κοριτσάκι" του Παρθένη!

26.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δόξα σοι ο Θεός» και ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν θέλει να γίνει και δημοσιογράφος. Την αποκάλυψη την έκανε το ίδιο το μοντέλο - ηθοποιός - παρουσιαστής - αγαπημένος(;) Σοφίας Αλιμπέρτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δόξα σοι ο Θεός» και ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν θέλει να γίνει και δημοσιογράφος. Την αποκάλυψη την έκανε το ίδιο το μοντέλο - ηθοποιός - παρουσιαστής - αγαπημένος(;) Σοφίας Αλιμπέρτη και δεν ξέρεις τι ανακούφιση ένιωσα. Ο Παρθένης, λοιπόν, ήταν καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη και ήταν πολύ παρμένος που κάποιες «κωλοφυλλάδες» λένε ότι χώρισε με το... κοριτσάκι του!

Όπου «κοριτσάκι του» η Σοφία Αλιμπέρτη και δεν θέλω σχόλια και γέλια για τα... μάτια του ερωτευμένου άνδρα. Ως και ο Θέμος μπερδεύτηκε με την περίπου αποκάλυψη του Αλέξανδρου ότι δεν έχει χωρίσει με την Σοφία, αλλά όσο κι αν προσπάθησε να πάρει μία ευθεία απάντηση, δεν τα κατάφερε. Το μάτι του Παρθένη γυάλιζε και καπνοί έβγαιναν από τα αυτιά του, που κάποιοι δήθεν δημοσιογράφοι βγήκαν και είπαν ότι χώρισε το ζευγάρι.

Και κάπου εκεί «έσκασε» τη βόμβα ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με τον εν λόγω χώρο και πήρα μία τεράστια ανακούφιση. Δεν ήθελε και πολύ δίπλα σε όλους τους «τίτλους» να κολλήσει και αυτό του δημοσιογράφου. Ο Παρθένης εκνευρίστηκε περισσότερο επειδή οι συγγενείς και φίλοι τους ταράχτηκαν και στενοχωρήθηκαν με την είδηση του χωρισμού κι ας προσπαθούσε το ζευγάρι να τους πείσει για το αντίθετο. Πάντως, κακό δεν τους έκανε - και δη στον Αλέξανδρο - αφού μέσα στην παραφιλολογία του χωρισμού εμπεδώσαμε για τα καλά ότι θα παίξει στο «Σεσουάρ για δολοφόνους». Τώρα, για την Σοφία αποδείχτηκε τελικά ότι ακόμη κι ένας υποτιθέμενος χωρισμός δεν είναι αρκετός για να αντιμετωπίσει την... οικογένεια Μικρούτσικου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]