Δεν χώρισαν Αλιμπέρτη - Παρθένης!

26.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας μήνας και να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Καλομελέτα κι έρχεται» μέχρι να βγει η Σοφία Αλιμπέρτη και να διαψεύσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας μήνας και να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Καλομελέτα κι έρχεται» μέχρι να βγει η Σοφία Αλιμπέρτη και να διαψεύσει τις φήμες ότι έχει χωρίσει με τον Αλέξανδρο Παρθένη. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ» λέει ο λαός, μόνο που κάποιοι άνθρωποι εκ του πονηρού σκεπτόμενοι (τς τς) πιστεύουν ότι άργησε πολύ και ίσως να μην ήταν και τόσο τυχαία η καθυστέρηση αυτή.

Θα μπορούσε, δηλαδή, να είχε βγει πολύ νωρίτερα και να έλεγε: «Δεν χωρίσαμε. Αφήστε μας ήσυχους, γιατί έχουμε και κάποιους συγγενείς που ανησυχούν με όσα γράφονται». Όπως και να έχει, η Σοφία έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δήλωσε πως με τον Αλέξανδρο δεν έχουν χωρίσει και μαζί με τα παιδιά της αποτελούν μία ευτυχισμένη οικογένεια. Μάλιστα, είναι θυμωμένη με τα διάφορα δημοσιεύματα, που στεναχωρούν - εκτός από ζευγάρι - συγγενείς και φίλους.

Ωστόσο, κάνει και την πλάκα της πειράζοντας τον Παρθένη ότι δεν έχει μαζέψει όλα τα ρούχα από το σπίτι της. Χο χο, άστο καλό σου. Όσο για την αποχώρηση του αγαπημένου της από την εκπομπή, η Σοφία είναι σύμφωνη, ενώ τον στηρίζει στα πρώτα του θεατρικά βήματα. Πάντως, για γάμο ούτε που το σκέφτονται, αφού η ίδια δεν είναι και τόσο φανατική της ιδέας. Άσε, που περνάνε το ίδιο καλά και χωρίς στεφάνι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]