Η Ελένη "τρέλανε" τα μηχανάκια!

26.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Γυναικεία υπόθεση» είναι αυτή την εβδομάδα η πρωινή ζώνη καθώς στη «μάχη» έχουν ριχτεί μόνο τα θηλυκά, Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη και Μαριέττα Χρουσαλά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Γυναικεία υπόθεση» είναι αυτή την εβδομάδα η πρωινή ζώνη καθώς στη «μάχη» έχουν ριχτεί μόνο τα θηλυκά, Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη και Μαριέττα Χρουσαλά. Η μάνα Ελένη ρίχτηκε την Δευτέρα και με το καλημέρα ο «Καφές» της χτύπησε ένα ξεγυρισμένο 27% τηλεθέαση.

«Φωτιά» πήραν τα μηχανάκια της AGB και όλοι στήθηκαν να δούνε την εγκυμονούσα Μενεγάκη να μιλάει για το τρίτο παιδί που περιμένει, να κλαίει όταν τα άλλα δύο παιδιά της τής εύχονταν «καλή επιτυχία» και να εκφράζει τις γνωστές της απορίες. Όσο για την Ελεονώρα Μελέτη έμεινε πολύ μα πάρα πολύ πίσω στον πίνακα, πιάνοντας μόλις και μετά βίας ένα 13,1% τηλεθέαση. Η Χρουσαλά, πάλι, δεν κατάφερε να πιάσει ούτε τη βάση.

Αλλά λίγη σημασία έχει η παρουσία της Μαριέττας στην... κόντρα κορυφής «Βουγιουκλάκη - Καρέζη». Είναι κάτι σαν τη... Νόρα Βαλσάμη! Τι γράφω πρωινιάτικα. Αλλά δε φταίω εγώ. Η Ελεονώρα φταίει που τα λέει και τα πιστεύει. Πάντως, το ενδιαφέρον με τα νούμερα θα είναι την επόμενη εβδομάδα που έρχεται το αγόρι, Γρηγόρης Αρναούτογλου και η τράπουλα της τηλεθέασης θα μοιραστεί ξανά. Αλήθεια, ο Γρηγόρης ποιος είναι; Ο Νίκος Ξανθόπουλος;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]