Τίποτα δεν πτοεί τον Κλούνεϊ!

26.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σιγά μην άφηνε ένα ατύχημα με την μηχανή τον Τζορτζ Κλούνεϊ να αναπαύεται στο σπίτι και να πίνει το χαμομήλι του μέχρι να συνέλθει από το χτύπημα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σιγά μην άφηνε ένα ατύχημα με την μηχανή τον Τζορτζ Κλούνεϊ να αναπαύεται στο σπίτι και να πίνει το χαμομήλι του μέχρι να συνέλθει από το χτύπημα και το σοκ, σα να ήταν ένας κοινός... μεσόκοπος άνδρας. Ο διάσημος ηθοποιός, λίγες μέρες μετά, πήρε το 28χρονο κορίτσι του και πήγαν στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, "Michael Clayton." Μόνο τους ορούς δεν πήραν μαζί τους, αλλά αν χρειαζόταν ακόμη κι αυτό θα έκανε ο διάσημος ηθοποιός.

Το ζευγάρι, παρόλη τη λαχτάρα που πήρε, πάτησε το κόκκινο χαλί με εύθυμη διάθεση, ενώ ο Τζορτζ γνωστός για το καλό του χιούμορ, αστειεύτηκε με την περιπέτεια. Το ίδιο έκανε και η σύντροφός του, Σαρα Λάρσον η οποία εμφανίστηκε με πατερίτσες, αφού χτύπησε τα δάχτυλα του ποδιού τους και μώλωπες στο πρόσωπο. Όσο για τον Τζορτζ είχε μπανταρισμένο τον αγκώνα του και τσιρότο στο άλλο χέρι.

Η Λάρσον δεν άντεξε για πολλή ώρα και ο αγαπημένος της τής συνέστησε να καθίσει. Όσο για το αν θα ανεβεί ξανά στη μηχανή ούτε λόγος για το αντίθετο. Ο Τζορτζ είναι λάτρης των δύο τροχών κι ένα ατύχημα δεν τον πτοεί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]