Στα μπουζούκια διέψευσαν τις φήμες!

02.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχαν χωρίσει, δεν είχαν χωρίσει; Πέρασαν κρίση, δεν πέρασαν; Who knows; Πάντως, η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχαν χωρίσει, δεν είχαν χωρίσει; Πέρασαν κρίση, δεν πέρασαν; Who knows; Πάντως, η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το όργιο φημών ότι έχουν χωρίσει. Το ζευγάρι διέψευσε διαδοχικά την προηγούμενη εβδομάδα όλα αυτά που ακούγονταν και λέγονταν, υποστηρίζοντας ότι είναι μαζί, αγαπημένοι και μαζί με τα παιδιά της Σοφίας αποτελούν μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Και για να αποδείξουν του λόγου το αληθές, πήγαν μέχρι τα μπουζούκια, το μέρος που όλα τα ζευγάρια - παλιά και νέα - διαφημίζουν τον έρωτα τους. Μες στην καλή χαρά και τον τρελό έρωτα ήταν το ζευγάρι και όλο το βράδυ ο Αλέξανδρος ασχολείτο αποκλειστικά και μόνο με την καλή του. Το τι λουλούδι της πέταξε, δε σου λέω. Ούτε... επιτάφιος να ήταν η Σοφία, η οποία με κάθε ευκαιρία αγκάλιαζε και φιλούσε τον αγαπημένο της.

Έτσι να σκάνε οι οχτροί και οι κακοί δημοσιογράφοι (όπως είπε ο Παρθένης) που άλλη δουλεία δεν έχουνε και ασχολούνται μαζί τους. Σνιφ, σνιφ. Τι περνάνε κι αυτοί. Πάντως, αρμαθιά με σκόρδα δεν είχαν στο τραπέζι τους και πολύ κακώς, διότι τέτοια ευτυχία κι έρωτας ματιάζεται εύκολα. Κι αφού ο Αλέξανδρος έχει κακή εμπειρία(;) θα πρέπει να παίρνει πάντα τις προφυλάξεις του!