Τι συμβαίνει με τον Θέμο;

03.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχός βαρύς ακούγεται πολλά τουφέκια έχουν αρχίσει και πέφτουν στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Ο Θέμος κάνει πόλεμο με Τατιάνα και λοιπούς».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχός βαρύς ακούγεται πολλά τουφέκια έχουν αρχίσει και πέφτουν στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Ο Θέμος κάνει πόλεμο με Τατιάνα και λοιπούς». Ειδικά μετά τη μυστηριώδη αναβολή (κόψιμο γι άλλους) του Όλα 8 το βράδυ της Τρίτης, προβλέπεται «εμφύλιος πόλεμος» στη μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια του ΑΝΤ1. Επισήμως, δεν υπάρχει κανενός είδους κόντρα ή πρόβλημα στην... ωραία ατμόσφαιρα του Αμαρουσίου, όμως ο λαός λέει... «χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει» και όλοι πονηρευτήκαμε με την ξαφνική μη προβολή της εκπομπής του Θέμου.

Όλη την εβδομάδα, ακόμη και την Τρίτη, το κανάλι έπαιζε το τρέιλερ της εκπομπής. Μάλιστα, αυτή είχε γυριστεί κανονικά με καλεσμένους τον Θανάση Πάτρα, τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Κι ενώ όλοι κάναμε αμάν και πως να έρθει το βράδυ να δούμε λίγο Θέμο, περνάει κρόουλ που ανέφερε ότι «λόγω τεχνικού προβλήματος η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί». Ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα, δεν μάθαμε. Στη θέση, πάντως, του Αναστασιάδη έβαλαν το "Speed" με τον Κιάνου Ριβς.

Κι εδώ που τα λέμε, μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή, αφού την τελευταία εβδομάδα και μετά την αναίτια (για πολλούς) επίθεση του Θέμου στην Τατιάνα Στεφανίδου, στον ΑΝΤ1 εξελίσσεται ένα... ψυχολογικό θρίλερ! Παρόλο που η Τατιάνα αρνείτο να απαντήσει στον Αναστασιάδη για όσα την κατηγόρησε. Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η εκπομπή «κόπηκε» εξαιτίας αυτής της κόντρας. Αν και στο site του σταθμού, στο πρόγραμμα έχουν την ταινία, ενώ το «Όλα 8» του... άσωτου υιού - όπως τον χαρακτηρίζουν - θα προβληθεί κανονικά στις 9 Οκτωβρίου.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «κόβεται» με τέτοιο τρόπο εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή. Και στον Alpha είχε συμβεί το ίδιο, λόγω της επίθεσης του στο Νίκο Χατζηνικολάου, με τα γνωστά σε όλους επακόλουθα. Και βάσει του παρελθόντος αυτού, πολλοί υποψιάζονται ότι... νιάου νιάου στα κεραμίδια δεν κάνει ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες!