Η Χάντσον θέλει πίσω τον Γουίλσον!

18.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν ακούς γυναίκα να λέει ότι θέλει τον άνδρα «Γιώργο Φούντα», δηλαδή, σκληρό, άγριο, τρελό αρσενικό, που να τη φτύνει και αυτή να κολλάει σαν γραμματόσημο, μη μασάς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν ακούς γυναίκα να λέει ότι θέλει τον άνδρα «Γιώργο Φούντα», δηλαδή, σκληρό, άγριο, τρελό αρσενικό, που να τη φτύνει και αυτή να κολλάει σαν γραμματόσημο, μη μασάς. Κατά βάθος, όλες τον θέλουν «Ρωμαίο» κι όταν τον αφήσουν, αυτός να πέσει στα πατώματα και να κόψει τις φλέβες του κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης και μία γυναίκα ποτέ δε μένει ασυγκίνητη.

Πάρε παράδειγμα την Κέιτ Χάντσον, η οποία μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε για χάρη της ο Όουεν Γουίλσον θέλει να γυρίσει πίσω σε αυτόν. Τι κι αν τον περασμένο Ιούνιο τον εγκατέλειψε, επειδή δεν άντεχε άλλο την wild ζωή που έκανε; Τι κι αν βρήκε στο καπάκι νέο αγαπημένο και τον επιδείκνυε δεξιά και αριστερά; Τι κι αν δήλωνε κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει πίσω στον πρώην και φωτογραφιζόταν σε τρυφερές και γεμάτες πάθος στιγμές με το νυν;

Χρειάστηκε να κόψει τις φλέβες του για πάρτη της, τον περασμένο Αύγουστο, ο Όουεν για να καταλάβει εκείνη πόσο τον αγαπάει. Η περιπέτεια του διάσημου ηθοποιού την έβαλε σε μεγάλες σκέψεις και η Κέιτι αποφάσισε να διώξει το νυν, Νταξ Σέπαρντ και να κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης με τον Γουίλσον. Η οικογένεια του μάλλον δε βλέπει με καλό μάτι μία πιθανή επανασύνδεση του ζευγαριού, ενώ ο ίδιος δεν έχει απαντήσει στη δημόσια δήλωση αγάπης της πρώην του. Το σίγουρο είναι ότι και αυτός τρέφει ακόμη αισθήματα, αλλά προς το παρόν θέλει να συνέλθει από την περιπέτεια. Όσο για τον Νταξ, τον οποίο η Κέιτι πέταξε σαν τρίχα από το ζυμάρι; Κλαίει με μαύρο δάκρυ. Ελπίζω, να μην τη δει κι αυτός... Ρωμαίος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]