Ο Γαλακτερός "έλυσε" τη σιωπή του!

18.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χρόνια είχε να μιλήσει ο Νάσος Γαλακτερός και ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά αποφάσισε να το κάνει, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το διαζύγιο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χρόνια είχε να μιλήσει ο Νάσος Γαλακτερός και ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά αποφάσισε να το κάνει, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το διαζύγιο. Εξάλλου, οι φήμες για τους λόγους που χώρισε το ζευγάρι οργιάζουν, ενώ διάφορα δημοσιεύματα τους θέλουν να δίνουν «μάχη» στα Μαρμαρένια Αλώνια και ο νικητής θα πάρει το σπίτι στην Κηφισιά και στη Μύκονο.

Για τα σπίτια και γενικά την κοινή τους περιουσία ο Γαλακτερός αρνήθηκε ότι σκοτώνονται, δηλώνοντας πως δε διεκδικεί τίποτε. Ο, τι του χρειάζεται χωράει σε τρεις βαλίτσες. Εκτός κι αν οι βαλίτσες είναι του Σπορτ Μπίλι, οπότε χωράνε... η Άρτα και τα Γιάννενα! Στη συνέντευξη του για το Down Town, ο Γαλακτερός μίλησε για τον χωρισμό του με τη Ρούλα, που για κάποιους ήταν ξαφνικός και γι’ άλλους αναμενόμενος, αφού για πολύ καιρό ακούγονταν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο ίδιος αποδίδει τον χωρισμό στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Με λίγα λόγια, για να καταλάβεις κιόλας, τα εφτά χρόνια φαγούρα ίσχυσαν στην περίπτωση του ζευγαριού. Ο έρωτας έφυγε, η αγάπη έμεινε, αλλά δεν ήταν αρκετή για να τους κρατήσει μαζί. Θες να βαρέθηκαν ο ένας τη φάτσα του άλλου; Θες να κουράστηκαν; Είναι απροσδιόριστα πράγματα αυτά, οπότε κι αποφάσισαν να χωρίσουν. Αίτηση διαζυγίου δεν έχει υποβάλλει ακόμη καμιά πλευρά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορεί και να τα ξαναβρούν στο μέλλον. Ο χωρισμός τους είναι οριστικός και αμετάκλητος και για του λόγου το αληθές, έχουν να μιλήσουν εδώ και κάτι μήνες. Αυτό πάλι, πως να το εξηγήσω; να μιλήσουν εδώ και κάτι μήνες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]