"Βουνό με βουνό δε σμίγει"!

18.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, βουνό με βουνό δε σμίγει και το αυτό συνέβη στην περίπτωση των Ναταλίας Γερμανού, Σοφίας Αλιμπέρτη και Αλέξανδρου Παρθένη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει και το αυτό συνέβη στην περίπτωση των Ναταλίας Γερμανού, Σοφίας Αλιμπέρτη και Αλέξανδρου Παρθένη. Οι τρεις τους είχαν τυχαία συνάντηση στις «Μούσες», όπου άδει ο πρώην ή νυν (ακόμη δεν ξέρουμε) της Ναταλίας, Θάνος Τζάνης και καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για... συνάντηση κορυφής! Αν και δυστυχώς για τους θαμώνες πρώην και νυν δεν γίνανε μαλλιά κουβάρια!

Θα μπορούσαν, όμως, αφού κάποιες «κακές» γλώσσες λένε ότι η Αλιμπέρτη προσπάθησε να μπει λίγο στη μύτη της Ναταλίας. Πως; Όταν εμφανίσθηκε στην πίστα ο Τζάνης τον έρανε με γαρύφαλλο, κίνηση «αθώα» για τους κανόνες των μπουζουκιών, όλο υπονοούμενο, όμως, για την Γερμανού. Εντάξει, δεν της ρίχνεις άδικο, αφού η Σοφία έχει συνάψει σχέσεις με δύο πρώην της Ναταλίας (Ίμβριο και Παρθένη). Θα μου πεις, πάλι, δύο στους τόσους δεν είναι και κανένα μεγάλο ποσοστό!

Τέλος πάντων. Αλιμπέρτη, Παρθένης και Γερμανού κάθισαν σε διπλανά τραπέζια, αλλά δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους μήτε «γεια», μήτε βλέμμα. Αλληλό - αγνοήθηκαν επιδεικτικά και ο καθένας διασκέδαζε με την παρέα του. Α, και με τον Τζάνη, τον οποίο η Ναταλία δεν έρανε με γαρύφαλλο, αλλά χάιδευε και φιλούσε με κάθε ευκαιρία. Αμ, πως.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]