Κάνε κι εσύ μια αγωγή, μπορείς!

18.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μηνύστε με, μηνύστε με» φώναζε κάθε Τρίτη βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος και τσουπ του ήρθε το «ραβασάκι» από την Έφη Σαρρή, η οποία του έκανε μήνυση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μηνύστε με, μηνύστε με» φώναζε κάθε Τρίτη βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος και τσουπ του ήρθε το «ραβασάκι» από την Έφη Σαρρή, η οποία του έκανε μήνυση. Η αοιδός και υποψήφια βουλευτής στις περασμένες εκλογές πιστεύει πως ο Λάκης φταίει που δεν μπήκε στη Βουλή με το ΛΑΟΣ και πως με τη σάτιρα του έβλαψε τον προεκλογικό της αγώνα.

Και τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση, που νιώθεις ότι σε πνίγει το δίκιο; Κινείσαι νομικά. Το είπε, άλλωστε, εμμέσως πλην σαφώς η Άννα Δρούζα, που το κόβω να της έβαλε την ιδέα περί μηνύσεως. Έτσι, ο Λάκης από τον Κούγια περίμενε το «ραβασάκι», από την Σαρρή του ήρθε. Όχι, όμως, ότι έδειξε σκασμένος στην εκπομπή του.

Πάντως, αυτές τις μέρες γίνεται της «μουρλής το πανηγύρι» με αγωγές και μηνύσεις. Έως και ο «εθνικός σταρ», Ανδρέας Ευαγγελόπουλος έκανε αγωγή - στο Νίκο Ζερβό αν θυμάμαι - και του ζητάει 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ, επειδή τον έβρισε. Μα τι είπε στον «σταρ» και μόνο αυτό το ποσό θα του γιάνει τις πληγές;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]