Η δημοσιότητα του Καραφώτη σκιάζει την Παπουτσάκη!

18.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγο ακόμη και θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο Κώστας Καραφώτης είναι ο... Τζορτζ Κλούνεϊ της Ελλάδας, διότι τόση δόξα και δημοσιότητα γύρω από έναν άνδρα μόνο στον Τζορτζ συμβαίνει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγο ακόμη και θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο Κώστας Καραφώτης είναι ο... Τζορτζ Κλούνεϊ της Ελλάδας, διότι τόση δόξα και δημοσιότητα γύρω από έναν άνδρα μόνο στον Τζορτζ συμβαίνει. Άντε και στον Μπραντ Πιτ. Μίλησε με γυναίκα ο Καραφώτης; Γίνεται πρωτοσέλιδο. Ερωτεύθηκε ο Καραφώτης; Γίνεται πρωτοσέλιδο. Ζήλεψε ο Καραφώτης; Γίνεται πρωτοσέλιδο. Πήγε τουαλέτα ο Καραφώτης; Γίνεται πρωτοσέλιδο.

Αυτά είδε στην αρχή της σχέσης τους η λιγότερο διάσημη, Κατερίνα Παπουτσάκη και σκιάχτηκε το κορίτσι. Δεν είχε μάθει να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή (μόνο με την επαγγελματική της και δεν θέλω γέλια) και σοκαρίστηκε. Αλλά από τη στιγμή που είχε την τιμή να είναι στο πλευρό του Κώστα Κλούνεϊ δεν είχε παρά να συνηθίσει αυτή την υπερέκθεση. Αν και τις δημόσιες εμφανίσεις τις κάνουν, διότι το κορίτσι είναι μόλις 28 χρονών και θέλει να ζήσει.

Πάντως, αυτή η σχέση είναι μεγάλο παίδεμα για την Παπουτσάκη. Δεν της φτάνει που έχει σκιαχτεί με τη δημοσιότητα, έχει και τους φαν του Καραφώτη και της Μάρως Λύτρα (ελπίζουν ότι το ζευγάρι θα τα ξαναβρεί) να την βρίζουν και να της λένε να αφήσει το παιδί να γυρίσει στην προηγούμενη σχέση του. «Κι εγώ θέλω να κατοικήσω στον Άρη, αλλά δεν μπορώ» λέει το Κατερινιώ και τα φαν πρέπει να πιάσουν το υπονοούμενο. Η ελπίδα τους για πιθανή επανασύνδεση των πρώην είναι... όνειρο εξωγήινης νυκτός!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]