Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι για την Μάρω!

22.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Μάρως Λύτρα με τον Γιάννη Αμανατίδη και να μου το θυμηθείς, αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, μέχρι παντρεμένους τους βλέπω!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Μάρως Λύτρα με τον Γιάννη Αμανατίδη και να μου το θυμηθείς, αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, μέχρι παντρεμένους τους βλέπω! Κι όχι μόνο εγώ. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η σχέση του ζευγαριού θα έχει ευτυχή κατάληξη, μιας και οι δυο τους είναι τα μάλα ερωτευμένοι.

Μέχρι διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ έκανε ο Αμανατίδης στην Μάρω κι αυτή άμα είδε τον χαλκά, έπεσε λιπόθυμη από τη συγκίνηση. Ο Γιάννης της δώρισε το δαχτυλίδι στα γενέθλια της και μπορεί να μην το συνόδευσε με μία πρόταση γάμου, αλλά με μία τεράστια ανθοδέσμη, δεν αποκλείεται στο μέλλον να γίνει κι αυτό. Το ζευγάρι είναι μαζί εφτά μήνες και όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν τσακωθεί μισή φορά. Είναι τόσο πράος και διαλλακτικός ο Αμανατίδης, που η Μάρω νιώθει μαζί του ασφαλής, ενώ αν θέλει να τσακωθεί, το κάνει μόνη της.

Για τέτοιον άνδρα - κελεπούρι μιλάμε, που δεν τον αφήνεις εύκολα να σου φύγει. Και η Μάρω, όμως, μαζί του έχει ηρεμήσει πολύ, ενώ με κάθε ευκαιρία βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της. Την προηγούμενη εβδομάδα κατέβηκε στην Αθήνα, επειδή ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν με την Εθνική και μετά τις προπονήσεις πήγαιναν για καφέ στα νότια προάστια. Εκεί, τους απαθανάτισε ο φακός σε τρυφερές στιγμές. Που τέτοια μεγαλεία για τη Λύτρα, παλιότερα; Άσε, που η αοιδός προκειμένου να είναι κοντά στον καλό της, ταξίδεψε μέχρι την Ουγγαρία, όπου η Εθνική έπαιζε τον τελευταίο της αγώνα στα προκριματικά του Euro. Αυτός είναι έρωτας. Κι όπως είπε ένας φίλος του Καραφώτη: «Τα λεφτά τα κάνουμε για να τα ξοδεύουμε στα εισιτήρια»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]