Μας μπερδεύει η Κοκκίνου με την εγκυμοσύνη!

22.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ψυχή έβγαλε στους Αμερικανούς η Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι να παραδεχτεί ότι είναι έγκυος, την ψυχή πάει να μας βγάλει και η Έλλη Κοκκίνου μέχρι να επιβεβαιώσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ψυχή έβγαλε στους Αμερικανούς η Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι να παραδεχτεί ότι είναι έγκυος, την ψυχή πάει να μας βγάλει και η Έλλη Κοκκίνου μέχρι να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης της. Βουίζει ο τόπος ότι η αοιδός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά η ίδια αποφεύγει να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα. Άλλοτε, όταν κυκλοφορούσαν τέτοιες φήμες, η Έλλη έσπευδε αμέσως να τις διαψεύσει. Τώρα προτιμά να υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το θέμα.

Κι αυτό το μυστήριο κράτησε και στη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town. Η αοιδός ούτε επιβεβαίωσε μα ούτε διέψευσε ότι είναι έγκυος. Αφήνει λέει το χρόνο να δείξει, αφού πρόκειται για ένα γεγονός που δεν μένει πολύ καιρό κρυφό. Κι άντε εσύ να καταλάβεις, αν πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης! Που να βρεις τον χρόνο και την όρεξη να αναλύσεις μία μία τις λέξεις της Κοκκίνου για να καταλάβεις αν αυτή είναι έγκυος.

Πάντως, η ιστορία έχει δείξει ότι σε ανάλογες περιπτώσεις, οι φήμες έβγαιναν αληθινές. Όταν δεν διαψεύδεις κάτι από την αρχή, τότε αυτό ισχύει. Απλά αργείς να το επιβεβαιώσεις για διάφορους λόγους. Και σε μία πιθανή εγκυμοσύνη έχεις πολλούς λόγους να μην θέλεις να τη δημοσιοποιήσεις με το που βγήκε θετικό το τεστ. Πάντως, η Κοκκίνου δήλωσε πως θέλει να αποκτήσει κόρη, διότι της αρέσουν περισσότερο τα κορίτσια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]