Η Σαρρή κατέθεσε αγωγή στον Λαζόπουλο!

22.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αγωγή κατέθεσε τελικά η Έφη Σαρρή στον Λάκη Λαζόπουλο, δύο μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές στις οποίες η αοιδός ήταν υποψήφια με το κόμμα του ΛΑΟΣ. Καλώς την κι ας άργησε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αγωγή κατέθεσε τελικά η Έφη Σαρρή στον Λάκη Λαζόπουλο, δύο μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές στις οποίες η αοιδός ήταν υποψήφια με το κόμμα του ΛΑΟΣ. Καλώς την κι ας άργησε. Εξάλλου, «κάλλιο αργά, παρά ποτέ» και η Έφη αποφάσισε πως τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να δικαιωθεί για την επίθεση που της έκανε ο Λάκης από το «ΑΛ Τσαντίρι».

Ε, βρίσκεται στα «χαρακώματα» με τον Λαζόπουλο και ο... μέντοράς της και «πατέρας» του μεγάλου άσματος «Τι είχαμε, τι χάσαμε, πσολέω σε ξεχάσαμε», Νίκος Καρβέλας. Οπότε ποία καλύτερη στιγμή από το... «μούσα» και «μούσι» να κάνουν πόλεμο στον Λαζόπουλο; Βέβαια, η Σαρρή δεν περίμενε τον Καρβέλα για να καταθέσει την αγωγή της.

Η αοιδός έπρεπε πρώτα να ολοκληρώσει την ψυχανάλυση της και να συνέλθει από τα ψυχολογικά τραύματα που της δημιούργησε ο Λάκης με τη σάτιρα του. Μάλιστα, η Έφη υπέστη κλονισμό και όπως αναφέρει στην αγωγή της, η σάτιρα του εν λόγω την οδήγησε όχι μόνο εκτός Βουλής, αλλά και σε ψυχίατρο. Ήταν τυχερή που έπεσε σε καλό επιστήμονα και στο τσακ γλίτωσε το... ψυχιατρείο! Κα τώρα με την αγωγή, ζητά δικαίωση. Πάντως, με αυτή την υποψηφιότητα τον ψυχίατρο δεν τον γλιτώναμε. Ή εμείς ή αυτή θα πήγαινε. Κι αν πηγαίναμε εμείς, που θα κάναμε αγωγή για να δικαιωνόμασταν;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]